Рибні пельмені з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
А як вам такий цікавий варіант: рибні пельмені з горбуші? Ця страва з приголомшливим смаком, безсумнівно, сподобається всім гурманам і любителям риби, давайте приготуємо такі незвичайні пельмені.
Цей рецепт приготування рибних пельменів з горбуші я знайшла зовсім випадково, і мені так сподобалася сама ідея таких пельменів, що я вирішила їх приготувати. Скажу вам чесно, смак у страви хоч і трохи незвичний, але настільки приголомшливий, що відірватися від цих пельменів просто неможливо. Я готувала їх і чоловікові, і батька, і plemyashkam - всі залишилися в повному захваті. Так що якщо ви є справжнім любителем риби і не боїтеся спробувати щось новеньке, обов'язково зробіть такі рибні пельмені з горбуші в домашніх умовах, впевнена, їх незвичайний смак полонить вас.
- Файл gorbuši - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Крохмаль - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Борошно - 3-4 склянок (скільки візьме тісто)
- Масло оливкове - 3-5 Ст. Ложок
- Перець червоний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
Для тесту наливаємо в глибоку миску воду, додаємо оливкову олію і дрібку солі, починаємо всипати борошно і замішувати тісто. У складі я написала приблизно кількість борошна, її потрібно додавати стільки, поки тісто не стане густим, еластичним і м'яким. Для начинки половину філе горбуші дрібно нарізаємо, другу половину разом з ріпчастою цибулею подрібнюємо в блендері. Потім з'єднуємо всі, додаємо лимонний сік, крохмаль, перець і сіль за смаком.
Далі розділяємо тісто на кілька шматків, кожен з них по черзі розгортає в тонкий пласт і вирізаємо з нього кружечки. В середину кожного кружечка кладемо трохи рибної начинки, з'єднуємо краї тіста і формуємо пельмені.
Готові пельмені опускаємо в злегка підсолену киплячу воду і варимо їх до повної готовності.
Подаємо наші рибні пельмені зі сметанкою або сметанним соусом. Смачного!