Рибні котлети з горбуші
(покроковий рецепт з фото)
Звичайними котлетами, скажімо, зі свинини або яловичини зараз навряд чи кого-небудь здивуєш, а ось рибні котлети з горбуші - це дійсно чудово, адже у них такий приголомшливий ніжний смак.
Горбуші - це не тільки дуже смачна рибка, але і досить корисна, а які з неї виходять смачні котлетки, словами не передати. Ну а оскільки м'ясо цієї риби трохи сухувато, то потрібно знати, як приготувати рибні котлети з горбуші правильно, щоб цієї сухості не відчувалося. Деякі додаємо в рибний фарш трохи сала, але я знайшла інший, більш корисний варіант і замість сала я додаю в фарш подрібнений кабачок. Як розумієте, з ним котлетки виходять дуже соковиті і низькокалорійні - але ж так приємно, коли твоя їжа не тільки смачна, але і корисна. Загалом, цей рецепт приготування рибних котлет з горбуші справжня знахідка для тих, хто любить смачно поїсти без шкоди для здоров'я і фігури.
- Файл gorbuši - 600-700 грам
- Кабачок - 100 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Хліб білий - 2 скибочки
- Молоко - 100 мілілітрів
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком