Рибні котлети з подлещика
(покроковий рецепт з фото)
З річкової риби, зразок ляща або підлящика, виходять чудові домашні котлети. А якщо приготувати їх в томатному соусі - так взагалі пальчики оближеш. Рекомендую на обід або вечерю!
Перед вами - простий рецепт приготування рибних котлет з подлещика. Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку з картоплею і цибулею, солимо і перчимо до смаку. Формуємо котлети, обвалюють їх у борошні і злегка обсмажуємо на сковороді. Тушкуємо подрібнені помідори, цибулю і моркву, додавши воду. Перекладаємо котлети в глибоку форму і заливаємо їх томатним соусом. Гаситься блюдо ще 10-15 хвилин. Хай щастить!
- Підлящик, філе - За смаком
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Сіль і перець - За смаком
Нам знадобиться очищене від кісток філе подлещика.
Через м'ясорубку пропускаємо: рибне філе, картопля і цибуля. Солимо і перчимо до смаку.
Мокрими руками формуємо котлетки, обвалюють їх у борошні і злегка обсмажуємо на сковороді, з двох боків.
Цибуля, морква і помідори подрібнюємо і обсмажуємо до напівготовності. Потім вливаємо склянку води і тушкуємо ще кілька хвилин.
У підготовлену форму кладемо котлети, зверху заливаємо томатно-овочевим соусом. Тушкуємо ще 10 хвилин.
Смачного!