Рецепт Рибні котлети з подлещика фото

Рибні котлети з подлещика
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Лящ
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

З річкової риби, зразок ляща або підлящика, виходять чудові домашні котлети. А якщо приготувати їх в томатному соусі - так взагалі пальчики оближеш. Рекомендую на обід або вечерю!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування рибних котлет з подлещика. Рибне філе пропускаємо через м'ясорубку з картоплею і цибулею, солимо і перчимо до смаку. Формуємо котлети, обвалюють їх у борошні і злегка обсмажуємо на сковороді. Тушкуємо подрібнені помідори, цибулю і моркву, додавши воду. Перекладаємо котлети в глибоку форму і заливаємо їх томатним соусом. Гаситься блюдо ще 10-15 хвилин. Хай щастить!

  • Підлящик, філе - За смаком
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Помідори - 2-3 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Сіль і перець - За смаком
рибні котлети з подлещика - фото крок 1
Нам знадобиться очищене від кісток філе подлещика.
рибні котлети з подлещика - фото крок 2
Через м'ясорубку пропускаємо: рибне філе, картопля і цибуля. Солимо і перчимо до смаку.
рибні котлети з подлещика - фото крок 3
Мокрими руками формуємо котлетки, обвалюють їх у борошні і злегка обсмажуємо на сковороді, з двох боків.
рибні котлети з подлещика - фото крок 4
Цибуля, морква і помідори подрібнюємо і обсмажуємо до напівготовності. Потім вливаємо склянку води і тушкуємо ще кілька хвилин.
рибні котлети з подлещика - фото крок 5
У підготовлену форму кладемо котлети, зверху заливаємо томатно-овочевим соусом. Тушкуємо ще 10 хвилин.
рибні котлети з подлещика - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти