Рибні котлети з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети - прекрасна альтернатива запеченої або смаженої риби. Але існує думка, що такі котлети, найчастіше виходять сухими. Пропоную спробувати рецепт, Котрий, це думка змінить.
При виготовленні фаршу варто звернути увагу на те, що надлишок виділяється рідини після подрібнення риби необхідно видалити. Це допоможе скріпити котлети без додавання яйця.
- Минтай - 3 штуки (великі)
- Брокколі - 120 грам
- Сир - 110 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Поллак чистий, відокремте м'ясо від кісток. Брокколі розморозити.
Прокрутіть на м'ясорубці підготовлений минтай, цибуля.
В окрему чашу перейдіть брокколі і сир.
Перед тим як з'єднати обидві маси, з риби злийте рідину і після цього змішайте, додайте сіль, перець.
Сформуйте котлети. Увімкніть духовку на 180 градусів.
Перекладіть котлети в сковороду або в форму для запікання, змащену маслом. Можна налити пару столових ложок води. Запікайте 25 хвилин в розігрітій духовці.
Решта котлети можна прибрати в морозилку.
Готові котлети дістаньте з духовки.
Подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!