Рибні котлети з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 9
Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рибні котлети - прекрасна альтернатива запеченої або смаженої риби. Але існує думка, що такі котлети, найчастіше виходять сухими. Пропоную спробувати рецепт, Котрий, це думка змінить.
Опис приготування:
При виготовленні фаршу варто звернути увагу на те, що надлишок виділяється рідини після подрібнення риби необхідно видалити. Це допоможе скріпити котлети без додавання яйця.
- Минтай - 3 штуки (великі)
- Брокколі - 120 грам
- Сир - 110 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Поллак чистий, відокремте м'ясо від кісток. Брокколі розморозити.
Прокрутіть на м'ясорубці підготовлений минтай, цибуля.
В окрему чашу перейдіть брокколі і сир.
Перед тим як з'єднати обидві маси, з риби злийте рідину і після цього змішайте, додайте сіль, перець.
Сформуйте котлети. Увімкніть духовку на 180 градусів.
Перекладіть котлети в сковороду або в форму для запікання, змащену маслом. Можна налити пару столових ложок води. Запікайте 25 хвилин в розігрітій духовці.
Решта котлети можна прибрати в морозилку.
Готові котлети дістаньте з духовки.
Подавайте з улюбленим гарніром. Смачного!