Рецепт Риба по-сицилійський фото

Риба по-сицилійський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Риба по-сицилійський - це дуже смачна страва, яке відмінно підійде для смачного обіду або вечері. Готується вона досить швидко і просто.

Опис приготування:

Риба по-сицилійський - це дуже смачна страва, яке можна подавати як на обід, так і на вечерю. Для приготування риби по-сицилійський можна використовувати будь-яку білу рибу. Однаково добре підійдуть хек, борсатися, лихоманка, минтай. Завдяки соусу по-сицилійський, риба виходить дуже соковитою і ніжною. Перед подачею блюдо можна посипати свіжою зеленню і тоді воно буде виглядати ще більш апетитно.

  • Хек - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Оливки зелені - 10 штук
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Трави - 1 щіпка (за смаком )
риба по-сицилійський - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
риба по-сицилійський - фото крок 2
Картопля добре вимийте, почистіть і наріжте на маленькі кубики. Цибулю очистіть від лушпиння і порубаєте. Оливки наріжте кільцями. Помідор помийте, обсушити і наріжте на середні шматочки. Часник натріть на дрібній тертці.
риба по-сицилійський - фото крок 3
Рибу добре помийте, очистіть від нутрощів і наріжте на порційні шматочки.
риба по-сицилійський - фото крок 4
Добре розігрійте сковороду, налийте рослинне масло, додайте підготовлені інгредієнти, підсмажте їх 10-15 хвилин.
риба по-сицилійський - фото крок 5
Додайте томатну пасту, налийте трохи води, все добре перемішайте і тушкуйте 5-10 хвилин.
риба по-сицилійський - фото крок 6
У соус викладіть рибу, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин.
риба по-сицилійський - фото крок 7
Риба по-сицилійський готова.
риба по-сицилійський - фото крок 8
Перекладіть блюдо в тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти