Риба по-сицилійський
(покроковий рецепт з фото)
Риба по-сицилійський - це дуже смачна страва, яке відмінно підійде для смачного обіду або вечері. Готується вона досить швидко і просто.
Риба по-сицилійський - це дуже смачна страва, яке можна подавати як на обід, так і на вечерю. Для приготування риби по-сицилійський можна використовувати будь-яку білу рибу. Однаково добре підійдуть хек, борсатися, лихоманка, минтай. Завдяки соусу по-сицилійський, риба виходить дуже соковитою і ніжною. Перед подачею блюдо можна посипати свіжою зеленню і тоді воно буде виглядати ще більш апетитно.
- Хек - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Оливки зелені - 10 штук
- Часник - 3 зубчики
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Трави - 1 щіпка (за смаком )
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Картопля добре вимийте, почистіть і наріжте на маленькі кубики. Цибулю очистіть від лушпиння і порубаєте. Оливки наріжте кільцями. Помідор помийте, обсушити і наріжте на середні шматочки. Часник натріть на дрібній тертці.
Рибу добре помийте, очистіть від нутрощів і наріжте на порційні шматочки.
Добре розігрійте сковороду, налийте рослинне масло, додайте підготовлені інгредієнти, підсмажте їх 10-15 хвилин.
Додайте томатну пасту, налийте трохи води, все добре перемішайте і тушкуйте 5-10 хвилин.
У соус викладіть рибу, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин.
Риба по-сицилійський готова.
Перекладіть блюдо в тарілку і подавайте до столу.