Риба по-сицилійський

Риба по-сицилійський
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Риба по-сицилійський — це дуже смачна страва, яке відмінно підійде для смачного обіду або вечері. Готується вона досить швидко і просто.

опис приготування:

Риба по-сицилійський — це дуже смачна страва, яке можна подавати як на обід, так і на вечерю. Для приготування риби по-сицилійський можна використовувати будь-яку білу рибу. Однаково добре підійдуть хек, борсатися, лихоманка, минтай. Завдяки соусу по-сицилійський, риба виходить дуже соковитою і ніжною. Перед подачею блюдо можна посипати свіжою зеленню і тоді воно буде виглядати ще більш апетитно.

  • Хек— 1 штука
  • Картопля— 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • помідор— 1 штука
  • оливки зелені— 10 штук
  • часник— 3 зубчики
  • Томатна паста— 3 Ст. ложки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • трави— 1 щіпка(за смаком )
Риба по-сицилійський - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

Риба по-сицилійський - фото крок 2 Картопля добре вимийте, почистіть і наріжте на маленькі кубики. Цибулю очистіть від лушпиння і порубаєте. Оливки наріжте кільцями. помідор помийте, обсушити і наріжте на середні шматочки. Часник натріть на дрібній тертці.

Риба по-сицилійський - фото крок 3 Рибу добре помийте, очистіть від нутрощів і наріжте на порційні шматочки.

Риба по-сицилійський - фото крок 4 Добре розігрійте сковороду, налийте рослинне масло, додайте підготовлені інгредієнти, підсмажте їх 10-15 хвилин.

Риба по-сицилійський - фото крок 5 Додайте томатну пасту, налийте трохи води, все добре перемішайте і тушкуйте 5-10 хвилин.

Риба по-сицилійський - фото крок 6 У соус викладіть рибу, накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин.

Риба по-сицилійський - фото крок 7 Риба по-сицилійський готова.

Риба по-сицилійський - фото крок 8 Перекладіть блюдо в тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти

Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya)

Грудинка мокрого посола (варені kopchenaya)

Якщо ви подасте на стіл таку закуску, Будьте впевнені, що всі гості оцінять вас гідно. Варено-копчена грудинка поєднується в с різними гарнірами, також її можна класти на бутерброди. опис приготування: Вище я детально розповів, как приготовить грудинку мокрого посола варено-копченую. Дотримуйт...

читати далі
Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Вівсяне шоколадне печиво без випічки

Бажаєте приготувати чудове вівсяне шоколадне печиво без випічки? Ось вам хороший і простий рецепт даного десерту, який так люблять діти. Та й дорослі не проти поїсти, якщо чесно! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування вівсяного шоколадного печива без випічки. Печиво готуєт...

читати далі
М'ясо по-французьки зі сметаною

М'ясо по-французьки зі сметаною

Для тих, хто не їсть майонез, але любить запечені в духовці страви, пропоную відмінний альтернативний варіант — рецепт приготування м'яса по-французьки зі сметаною, картоплею і помідорами. опис приготування: Досвідчені господині знають, що приготувати м'ясо по-французьки зі сметаною в домашніх...

читати далі
Салат «Петушки» з куркою і помідорами

Салат «Петушки» з куркою і помідорами

Як приготувати салат "; Петушок" з куркою і помідорами, будете тепер знати і ви. Готується він легко, і є можливість спробувати себе в ролі декоратора, пофантазувати, прикрасити новорічний салат. опис приготування: Дуже оригінальний салат. Він не тільки святково гарний, але і відрізняється див...

читати далі
Суп гороховий в мультиварці

Суп гороховий в мультиварці

Порадуйте себе насиченим, густим і ароматним гороховим супом! Ну а мультиварка допоможе вам в приготуванні і заощадить час. опис приготування: Гороховий суп завжди був невід'ємним елементом традиційної російської кухні. І правда, хто відмовиться від тарілочки наваристого супу, звареного на коп...

читати далі