Рецепт Риба під шубою фото

Риба під шубою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Напевно, не залишилося людини, який не пробував рибу під шубою. Цей салат став незмінним атрибутом святкового столу, особливо в зиязик пору року. Я завжди його готую на Новий рік.

Опис приготування:

Кожен готує цей салат по-своєму. Я хочу розповісти свій рецепт, як приготувати рибу під шубою. У мене це навіть більше схоже на рибу в шубі, оскільки шар оселедця йде в середині шарів. Але мені здається, що так смак яскравіший. Кожен шар ви за бажанням можете трохи підсолити. Верх салату прикрашайте на свій розсуд - вареними овочами, зеленню або тертим яйцем.

  • Оселедець солоний - 400 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
1
Оселедець почистіть, витягніть кістки і наріжте невеликими кубиками.
2
Всі овочі відварити в мундирі до готовності. Охолодіть і очистіть від шкірки.
3
Натріть на середній терці картопля, розрівняйте і промажте майонезом.
4
Далі викладіть дрібно нарізану цибулю і також змастіть майонезом.
5
Покладіть рівним шаром підготовлену оселедець.
6
Далі натріть шар моркви на середній тертці і змастіть шар майонезом.
7
Завершальним буде шар натертої буряків. Її також рясно змастіть майонезом.
8
Смачного!

Схожі рецепти