Рецепт Риба під шубою фото

Риба під шубою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Напевно, не залишилося людини, який не пробував рибу під шубою. Цей салат став незмінним атрибутом святкового столу, особливо в зиязик пору року. Я завжди його готую на Новий рік.

Кожен готує цей салат по-своєму. Я хочу розповісти свій рецепт, як приготувати рибу під шубою. У мене це навіть більше схоже на рибу в шубі, оскільки шар оселедця йде в середині шарів. Але мені здається, що так смак яскравіший. Кожен шар ви за бажанням можете трохи підсолити. Верх салату прикрашайте на свій розсуд - вареними овочами, зеленню або тертим яйцем.

  • Оселедець солоний - 400 грам
  • Буряк - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Майонез - 200 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
1
Оселедець почистіть, витягніть кістки і наріжте невеликими кубиками.
2
Всі овочі відварити в мундирі до готовності. Охолодіть і очистіть від шкірки.
3
Натріть на середній терці картопля, розрівняйте і промажте майонезом.
4
Далі викладіть дрібно нарізану цибулю і також змастіть майонезом.
5
Покладіть рівним шаром підготовлену оселедець.
6
Далі натріть шар моркви на середній тертці і змастіть шар майонезом.
7
Завершальним буде шар натертої буряків. Її також рясно змастіть майонезом.
8
Смачного!

Схожі рецепти