Риба під шубою
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, не залишилося людини, який не пробував рибу під шубою. Цей салат став незмінним атрибутом святкового столу, особливо в зиязик пору року. Я завжди його готую на Новий рік.
Кожен готує цей салат по-своєму. Я хочу розповісти свій рецепт, як приготувати рибу під шубою. У мене це навіть більше схоже на рибу в шубі, оскільки шар оселедця йде в середині шарів. Але мені здається, що так смак яскравіший. Кожен шар ви за бажанням можете трохи підсолити. Верх салату прикрашайте на свій розсуд - вареними овочами, зеленню або тертим яйцем.
- Оселедець солоний - 400 грам
- Буряк - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Майонез - 200 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1
Оселедець почистіть, витягніть кістки і наріжте невеликими кубиками.
2
Всі овочі відварити в мундирі до готовності. Охолодіть і очистіть від шкірки.
3
Натріть на середній терці картопля, розрівняйте і промажте майонезом.
4
Далі викладіть дрібно нарізану цибулю і також змастіть майонезом.
5
Покладіть рівним шаром підготовлену оселедець.
6
Далі натріть шар моркви на середній тертці і змастіть шар майонезом.
7
Завершальним буде шар натертої буряків. Її також рясно змастіть майонезом.
8
Смачного!