Риба Киржач в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечена риба з ніжним, але пікантним горіхово-часниковим соусом, стане прекрасним святковим блюдом для всієї родини! особливо, якщо це риба Киржач. Рекомендую рецепт приготування її в духовці!
Риба Киржач або кижуч (більш відома назва цієї риби) відноситься до лососевим. Це дуже смачна, соковита, Жирненький червона риба, яка ідеально підходить для запікання. М'ясо дуже ніжне! дивіться, як приготувати рибу Киржач в духовці. Для цього знадобиться вино біле сухе, а також багато свіжої зелені: петрушка, кріп, базилік, прованські трави (на ваш смак).
- Файл Киржач - 2 штуки
- Вино біле - 0, 25 склянки
- Вершкове масло - 0, 5 склянки
- Зелень свіжа - 0, 5 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Фісташки очищені - 0, 25 склянки
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти. Рибу помийте і поріжте на порційні шматочки.
У блендері подрібніть до пастоподібного стану зелень, часник, масло вершкове і фісташки.
Налийте в форму або в деко для запікання вино, викладіть шматочки риби, залишивши між ними простір.
Надішліть в розігріту до 200 З духовку на 10 хвилин.
Потім дістаньте рибу і нанесіть на кожен шматочок пасту горіхову. Надішліть знову в духовку міну на 5-7. Температуру можете зменшити до 180 З, щоб верх риби не підгорів.
Надішліть в розігріту до 200 З духовку на 10 хвилин.
Потім дістаньте рибу і нанесіть на кожен шматочок пасту горіхову. Надішліть знову в духовку міну на 5-7. Температуру можете зменшити до 180 З, щоб верх риби не підгорів.
Готову рибу Киржач в духовці можете подати з рисом. Смачного!