Рецепт Рагу з телятини з овочами фото

Рагу з телятини з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Картопля , Телятина , Помідор , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Рагу - це чудове блюдо, яке підійде для вечері або обіду. Телятина гаситься з картоплею, цибулею, морквою, томатами і кабачками. Приблизний час приготування - 1 час 30 хвилин.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування рагу з телятини з овочами. Вам знадобляться такі інгредієнти: телятина, картопля, морква, цибуля ріпчаста, томати, кабачки, бульйон і спеції. Блюдо підходить на обід або вечерю в якості другого. Додатковий гарнір не буде потрібно, так як блюдо і без того дуже ситне. Хай щастить!

  • Телятина - 300 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 штука
  • Кабачки - 400 грам
  • Помідори - 5 штук
  • Бульйон - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
рагу з телятини з овочами - фото крок 1
Телятину ріжемо дрібними шматочками і обсмажуємо до напівготовності на сковороді, сіль і перець за смаком. Далі додаємо моркву і цибулю, обсмажуємо разом з м'ясом.
рагу з телятини з овочами - фото крок 2
Додаємо картоплю і кабачки, порізані кубиками. Для гостроти додаємо подрібнений часник. Продовжуємо готувати.
рагу з телятини з овочами - фото крок 3
Додаємо порізані помідори, вливаємо бульйон і тушкуємо на повільному вогні до готовності овочів.
рагу з телятини з овочами - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти