Рагу з телятини з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рагу - це чудове блюдо, яке підійде для вечері або обіду. Телятина гаситься з картоплею, цибулею, морквою, томатами і кабачками. Приблизний час приготування - 1 час 30 хвилин.
До вашої уваги - простий рецепт приготування рагу з телятини з овочами. Вам знадобляться такі інгредієнти: телятина, картопля, морква, цибуля ріпчаста, томати, кабачки, бульйон і спеції. Блюдо підходить на обід або вечерю в якості другого. Додатковий гарнір не буде потрібно, так як блюдо і без того дуже ситне. Хай щастить!
- Телятина - 300 грам
- Картопля - 4 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 1 штука
- Кабачки - 400 грам
- Помідори - 5 штук
- Бульйон - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Телятину ріжемо дрібними шматочками і обсмажуємо до напівготовності на сковороді, сіль і перець за смаком. Далі додаємо моркву і цибулю, обсмажуємо разом з м'ясом.
Додаємо картоплю і кабачки, порізані кубиками. Для гостроти додаємо подрібнений часник. Продовжуємо готувати.
Додаємо порізані помідори, вливаємо бульйон і тушкуємо на повільному вогні до готовності овочів.
Смачного!