Рецепт Пюре з капусти фото

Пюре з капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Пюре з капусти - дієтичне блюдо, рекомендований як дітям, починаючи з грудного віку, так і людям з різними захворюваннями. Пюре з капусти - легке і корисне вегетаріанське блюдо. Готуємо!

Опис приготування:

Щоб швидко приготувати пюре з капусти, зробіть наступне:

1. Помийте всі овочі, обсушити, наріжте їх приблизно однаковими шматочками.

2. Для приготування пюре з капусти потрібно сотейник з товстим дном. Налийте в сотейник оливкова олія, добре розігрійте і пасеруйте на ньому дрібно нарізану цибулю і часник до прозорого кольору.

3. Влейте в сотейник 400 мл води, додайте всі овочі нарізані кубиками, сіль, спеції і варіть на середньому вогні 15-20 хвилин до готовності.

4. Відкиньте на сито готові овочі, скромно охолодитися.

5. Для приготування пюре з капусти використовуйте блендер. Щоб отримати пюре потрібної консистенції, в блендер помістіть все овочі, а бульйон, в якому варилися овочі додавайте поступово. Як тільки консистенція буде вас влаштовувати - припиняйте додавати бульйон.

6. Готове пюре прикрасьте петрушкою.

Приготування пюре з капусти забере у Вас 30-35 хвилин. Хай щастить!


  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Морква - 100 грам
  • Картопля - 100 грам
  • Оливкова олія - 25 мілілітрів
  • Корінь селери - 50 грам
  • Цибуля ріпчаста - 75 грам
  • Честноковов - 3 зубчики
  • Сіль - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
  • Вода - 400 мілілітрів (воду можна замінити бульйоном)
Щоб швидко приготувати пюре з капусти, зробіть наступне:

1. Помийте всі овочі, обсушити, наріжте їх приблизно однаковими шматочками.

2. Для приготування пюре з капусти потрібно сотейник з товстим дном. Налийте в сотейник оливкова олія, добре розігрійте і пасеруйте на ньому дрібно нарізану цибулю і часник до прозорого кольору.

3. Влейте в сотейник 400 мл води, додайте всі овочі нарізані кубиками, сіль, спеції і варіть на середньому вогні 15-20 хвилин до готовності.

4. Відкиньте на сито готові овочі, скромно охолодитися.

5. Для приготування пюре з капусти використовуйте блендер. Щоб отримати пюре потрібної консистенції, в блендер помістіть все овочі, а бульйон, в якому варилися овочі додавайте поступово. Як тільки консистенція буде вас влаштовувати - припиняйте додавати бульйон.

6. Готове пюре прикрасьте петрушкою.

Приготування пюре з капусти забере у Вас 30-35 хвилин. Хай щастить!

Схожі рецепти