Пюре з капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пюре з капусти - дієтичне блюдо, рекомендований як дітям, починаючи з грудного віку, так і людям з різними захворюваннями. Пюре з капусти - легке і корисне вегетаріанське блюдо. Готуємо!
Щоб швидко приготувати пюре з капусти, зробіть наступне:
1. Помийте всі овочі, обсушити, наріжте їх приблизно однаковими шматочками.
2. Для приготування пюре з капусти потрібно сотейник з товстим дном. Налийте в сотейник оливкова олія, добре розігрійте і пасеруйте на ньому дрібно нарізану цибулю і часник до прозорого кольору.
3. Влейте в сотейник 400 мл води, додайте всі овочі нарізані кубиками, сіль, спеції і варіть на середньому вогні 15-20 хвилин до готовності.
4. Відкиньте на сито готові овочі, скромно охолодитися.
5. Для приготування пюре з капусти використовуйте блендер. Щоб отримати пюре потрібної консистенції, в блендер помістіть все овочі, а бульйон, в якому варилися овочі додавайте поступово. Як тільки консистенція буде вас влаштовувати - припиняйте додавати бульйон.
6. Готове пюре прикрасьте петрушкою.
Приготування пюре з капусти забере у Вас 30-35 хвилин. Хай щастить!
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Морква - 100 грам
- Картопля - 100 грам
- Оливкова олія - 25 мілілітрів
- Корінь селери - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 75 грам
- Честноковов - 3 зубчики
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Вода - 400 мілілітрів (воду можна замінити бульйоном)
1. Помийте всі овочі, обсушити, наріжте їх приблизно однаковими шматочками.
2. Для приготування пюре з капусти потрібно сотейник з товстим дном. Налийте в сотейник оливкова олія, добре розігрійте і пасеруйте на ньому дрібно нарізану цибулю і часник до прозорого кольору.
3. Влейте в сотейник 400 мл води, додайте всі овочі нарізані кубиками, сіль, спеції і варіть на середньому вогні 15-20 хвилин до готовності.
4. Відкиньте на сито готові овочі, скромно охолодитися.
5. Для приготування пюре з капусти використовуйте блендер. Щоб отримати пюре потрібної консистенції, в блендер помістіть все овочі, а бульйон, в якому варилися овочі додавайте поступово. Як тільки консистенція буде вас влаштовувати - припиняйте додавати бульйон.
6. Готове пюре прикрасьте петрушкою.
Приготування пюре з капусти забере у Вас 30-35 хвилин. Хай щастить!