Рецепт Пюре з цвітної капусти фото

Пюре з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста , Кольорова капуста
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Пюре з цвітної капусти виходить трохи пікантним, в нього додається часник. Відмінно піде, як гарнір, до будь-якого гарячого блюда, як до м'яса, так і до риби.

Опис приготування:

У багатьох ресторанах, які спеціалізуються на незвичайної кухні (vegetarianskoy, східній і ін.), подають пюре з кабачків, гарбуза і цвітної капусти. Звичайно, свій гарнір я роблю з курячим бульйоном, тому під вегетаріанське блюдо воно не підходить, але виходить дуже смачним і ситним! Здивуйте своїх близьких!

  • Кольорова капуста - 1 штука (один середній качан. )
  • Часник - 1 штука (одна головка. Чистий, наріжте. Ми будемо його смажити. )
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Курячий бульйон - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Розмарин - За смаком
  • Кмин - За смаком
пюре з цвітної капусти - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти. Часник заздалегідь посмажте. Недовго потримайте на вогні, поки часник не стане м'яким і не покриється скоринкою.
пюре з цвітної капусти - фото крок 2
Налийте в каструлю курячого бульйону. Висипати туди дрібно посічену кольорову капусту і варіть її на середній вогні 10-15 хвилин. Поки вона не стане м'якою.
пюре з цвітної капусти - фото крок 3
Бульйон злийте.
пюре з цвітної капусти - фото крок 4
Покладіть в блендер варену цвітну капусту, часник, вершкове масло, спеції.
пюре з цвітної капусти - фото крок 5
Добре збийте. Пюре з цвітної капусти готове!

Схожі рецепти