Пюре з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Пюре з цвітної капусти виходить трохи пікантним, в нього додається часник. Відмінно піде, як гарнір, до будь-якого гарячого блюда, як до м'яса, так і до риби.
У багатьох ресторанах, які спеціалізуються на незвичайної кухні (vegetarianskoy, східній і ін.), подають пюре з кабачків, гарбуза і цвітної капусти. Звичайно, свій гарнір я роблю з курячим бульйоном, тому під вегетаріанське блюдо воно не підходить, але виходить дуже смачним і ситним! Здивуйте своїх близьких!
- Кольорова капуста - 1 штука (один середній качан. )
- Часник - 1 штука (одна головка. Чистий, наріжте. Ми будемо його смажити. )
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Курячий бульйон - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Розмарин - За смаком
- Кмин - За смаком
Приготуйте інгредієнти. Часник заздалегідь посмажте. Недовго потримайте на вогні, поки часник не стане м'яким і не покриється скоринкою.
Налийте в каструлю курячого бульйону. Висипати туди дрібно посічену кольорову капусту і варіть її на середній вогні 10-15 хвилин. Поки вона не стане м'якою.
Бульйон злийте.
Покладіть в блендер варену цвітну капусту, часник, вершкове масло, спеції.
Добре збийте. Пюре з цвітної капусти готове!