Пудинг з паски
(покроковий рецепт з фото)
Такий пудинг - швидкий і легкий у приготуванні десерт до вечірнього або ранкового чаю. Це кращий спосіб переробки зачерствілого паски або солодких булочок. Спробуйте, вам обов'язково сподобається!
Не знаю як у вас, а у мене після свята Пасхи завжди залишаються шматочки пасок. Найкращий і смачний спосіб використовувати ці шматочки - це приготувати пудинг за старими англійською рецептами. Пудинг можна приготувати з варенням і без нього, з ягодами, з мармеладом, вирішувати тільки вам Рецепт приготування дуже простий і досить швидкий. Готуємо!
- Солодкий паску - 4-6 скибочок (або булочки)
- Яйця - 2 штуки
- Молоко - 200-220 мілілітрів
- Цукор - 1-1, 5 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Густе варення - 2 чайних ложки (або джем)
1. Нарізаємо паску або солодку булку скибочками (товщиною близько 1 см).
2. Викладаємо дно і стінки майбутнього десерту.
3. Ретельно розмішуємо-збиваємо молоко з 1 яйцем, цукром звичайним і ванільним і дрібкою солі. Ложкою набираємо суміш і поливаємо шматочки паски, нехай промокнути. На це піде приблизно половина молочно-яєчної суміші.
4. У центр викладаємо густе варення або джем.
5. У решту яєчно-молочну суміш додамо друге яйце, збиваємо і акуратно виливаємо в обидві форми.
6. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до загустіння рідини.
7. Смачного! Дуже смачно з молоком