Рецепт Простой рецепт коржа фото

Простой рецепт коржа
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кефір
Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Один з найпопулярніших видів коржів - це бісквітний варіант. Вони досить прості в приготуванні. Головне - дотриматися всіх правил, щоб бісквіт піднявся в духовці і добре пропікся в середині.

Опис приготування:

Щоб приготувати смачний і пишний бісквіт, вам будуть потрібні прості інгредієнти. Цукор можна замінити цукровою пудрою, тоді збивати яйця буде набагато простіше. Також ви можете додати в тісто трохи ваніліну для аромату. Щоб дізнатися простий рецепт коржа, прочитайте ці покрокові рекомендації.

  • Куряче яйце - 1 штука
  • Борошно пшеничне вищого ґатунку - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Кефір жирний - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 Чайна ложка
простой рецепт коржа - фото крок 1
Вбийте сире куряче яйце в скляну миску, висипте до нього цукор. Збивайте яйця з цукровою пудрою на максимальній швидкості міксером, поки маса не посвітлішає і не збільшиться в об'ємі.
простой рецепт коржа - фото крок 2
Влийте в яєчну масу стакан кефіру. Щоб бісквіт вийшов вдалим, кефір нагрійте до кімнатної температури. Тоді сода буде взаємодіяти з ним швидше.
простой рецепт коржа - фото крок 3
Пшеничне борошно вищого сорту просійте через сито кілька разів, щоб вона наситилася киснем. Додайте до борошна сіль і соду. Потім введіть борошно в яєчну суміш дуже акуратно, щоб вона не опало.
простой рецепт коржа - фото крок 4
Влийте тісто у форму для запікання, розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте бісквіт півгодини, перевіряючи готовність дерев'яною паличкою. Готовий бісквіт дістаньте з духовки, остудіть і за допомогою гострого довгого ножа розріжте на два коржі. Також ви можете використовувати для поділу кулінарну нитку або волосінь.

Схожі рецепти