Простий рецепт коржа для торта
(покроковий рецепт з фото)
Торт - це кульмінація свята. Якщо вам хочеться зробити його самостійно, але боїтеся, що він не вийде, знайдіть добре перевірений рецепт. Розповім вам простий рецепт коржа для торта.
З такими коржами ви можете зробити навіть багатошаровий торт, коржі добре тримають форму, вони м'які, але пружні. Завдяки згущеному молоці коржі можна не тільки використовувати для торта, але і є відразу як пиріг. Запікаються коржі в окремих формочках, потім їх потрібно добре остудити, а далі нехай працює ваша фантазія.
- Вершкове масло - 115 грам
- Згущене молоко - 400 мілілітрів
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1 Склянка
- Оцет - 1 Чайна ложка
1. Підготуйте заздалегідь всі форми: викладіть на дно пергамент, змастіть низ і боки вершковим маслом.
2. У ємність просійте борошно, до неї додайте соду і розпушувач.
3. В іншу ємність викладіть м'яке вершкове масло, влийте ванільний екстракт і перемішайте віночком.
4. До маслу влийте згущене молоко і збивайте ще 1-2 хвилини.
5. У банку згущеного молока влийте звичайне молоко, додайте до нього укус і добре перемішайте. Через 5 хвилин молоко згорнеться.
6. Розділіть борошняну суміш на 3 частини, додайте 1/3 в миску і добре перемішайте.
7. Влийте половину молока і оцту, потім знову борошно і молоко, що залишилося, завершите борошном.
8. Розділити тісто між 3 формами для випічки.
9. Надішліть коржі в розігрітий до 175 градусів духовку на 30-45 хвилин.
10. Через необхідний час дістаньте коржі і залиште їх на 15 хвилин на решітці.
11. Потім акуратно видаліть коржі з форми і залиште їх до повного охолодження.