Простий рецепт коржа для торта 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Торт - це кульмінація свята. Якщо вам хочеться зробити його самостійно, але боїтеся, що він не вийде, знайдіть добре перевірений рецепт. Розповім вам простий рецепт коржа для торта.
З такими коржами ви можете зробити навіть багатошаровий торт, коржі добре тримають форму, вони м'які, але пружні. Завдяки згущеному молоці коржі можна не тільки використовувати для торта, але і є відразу як пиріг. Запікаються коржі в окремих формочках, потім їх потрібно добре остудити, а далі нехай працює ваша фантазія.
- Вершкове масло - 115 грам
 - Згущене молоко - 400 мілілітрів
 - Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
 - Борошно - 2 склянки
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Молоко - 1 Склянка
 - Оцет - 1 Чайна ложка
 

1. Підготуйте заздалегідь всі форми: викладіть на дно пергамент, змастіть низ і боки вершковим маслом.

2. У ємність просійте борошно, до неї додайте соду і розпушувач.

3. В іншу ємність викладіть м'яке вершкове масло, влийте ванільний екстракт і перемішайте віночком.

4. До маслу влийте згущене молоко і збивайте ще 1-2 хвилини.

5. У банку згущеного молока влийте звичайне молоко, додайте до нього укус і добре перемішайте. Через 5 хвилин молоко згорнеться.

6. Розділіть борошняну суміш на 3 частини, додайте 1/3 в миску і добре перемішайте.

7. Влийте половину молока і оцту, потім знову борошно і молоко, що залишилося, завершите борошном.

8. Розділити тісто між 3 формами для випічки.

9. Надішліть коржі в розігрітий до 175 градусів духовку на 30-45 хвилин.

10. Через необхідний час дістаньте коржі і залиште їх на 15 хвилин на решітці.

11. Потім акуратно видаліть коржі з форми і залиште їх до повного охолодження.