Простий суп з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Цей суп незвичайний тим, що до складу засмажкою додається така приправа як куркума, що сприятливо впливає на смак і колір супу.
Поставте варитися м'ясо, нарізане шматочками. Приготуйте овочі - промийте, наріжте, зробіть зажарку, з'єднайте все в каструлі, варіть до готовності. Подавайте зі сметаною.
- Яловичина - 400 грам
- Вода - 2 L
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Картопля - 5 штук
- Сіль і перець - За смаком
- Куркума - 1 Чайна ложка

М'ясо вимити. Видалити все зайве. Нарізати на невеликі шматочки. Залити водою і поставити варитися на 30 хвилин.

Картоплю нарізати кубиком.

Моркву натріть на тертці.

Ріпчасту цибулю нарізати кубиком.

Ріпчасту цибулю обсмажити на олії до ледь помітного рум'янцю.

Додайте моркву і смажте всі разом до м'якості моркви. В самому кінці обсмажування овочів додайте куркуму. Перемішайте. Можна вимикати.

Коли картопля і м'ясо будуть вже м'якими, додайте зажарку. Варіть на середньому вогні близько 7 хвилин. Додайте сіль і перець за смаком. Можна використовувати лавровий лист.

Готовий суп подайте до столу гарячим. Особливо смачно, якщо в миску з супом додати ложечку сметани. Суп виходить з дуже прозорим бульйоном саме тому, що під час варіння м'яса слід постійно знімати піну і варити м'ясо на низькому вогні.