Гороховий суп простий
(покроковий рецепт з фото)
Любіть годувати свою сім'ю смачними і ситними стравами? Для цього підійде ситний гороховий супчик. Для нього не потрібні ніякі вишукування. Стандартний набір продуктів, трохи старань - і суп готовий.
Хочу сьогодні запропонувати вам не зовсім звичайний рецепт, як приготувати гороховий суп простий. Цей рецепт не потребує особливої кулінарної вправності, але в силу своїх нестандартних інгредієнтів і технології приготування зможе порадувати гурманів. М'яка, соковита і ароматна структура супу припаде до душі багатьом. До того ж він дуже ситний і подарує заряд енергії на цілий день.
- Горох - 2, 5 склянки
- Вода - 2 L
- Свинина на кісточці - 700 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Майоран сушений - 1 щіпка
- Селера стебла - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Картопля - 2 штуки
1
Перед приготуванням горох замочіть у воді на ніч. Тоді він швидше звариться.
2
Залийте горох водою і доведіть до кипіння. Додайте порізані м'ясо, цибуля, сіль, перець і майоран.
3
Кип'ятіть на повільному вогні 1, 5 годину, періодично помішуючи.
4
Вийміть м'ясо з бульйону і відокремте кістки. М'ясо порізати і поверніть в суп.
5
Додайте селеру, моркву і картоплю, нарізані невеликими шматочками.
6
Готуйте 30 хвилин до готовності овочів.
7
Смачного!