Рецепт Прості домашні фалафель фото

Прості домашні фалафель
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Бобові
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Фалафель - пісне блюдо з нуту, популярне в східних країнах. За своєю поживністю фалафель не поступається смаженого м'яса. Так, так, ви легко вгамуєте голод, з'ївши такі Нутовая кульки на обід.

Опис приготування:

Перед вами рецепт, як приготувати простий домашній фалафель. Його можна подавати як самостійне блюдо з різними соусами, а також на додаток до основного.

  • Гайка - 200 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Паприка сушена - 1 Чайна ложка
  • Зіра - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Склянка (для фритюру)
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
прості домашні фалафель - фото крок 1
Нут промийте, залийте холодною водою (1 L), залиште на 8-10 годин, можна на ніч.
прості домашні фалафель - фото крок 2
Вранці злийте воду з нуту, відкиньте на друшляк.
прості домашні фалафель - фото крок 3
Підготуйте інші інгредієнти. Овочі та зелень помийте. Цибулю і часник очистіть.
прості домашні фалафель - фото крок 4
Всі інгредієнти пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері.
прості домашні фалафель - фото крок 5
З отриманої маси вологими руками скачайте кульки, діаметром 2-3 см. Приблизно з волоський горіх. У невеликому посуді на середньому вогні нагрійте рослинну олію. Обсмажте Нутовая кульки в киплячій олії невеликими порціями до рум'яної скоринки. Кульки повинні повністю занурюватися в масло. Так вони швидко і рівномірно прожаряться.
прості домашні фалафель - фото крок 6
Викладіть фалафель на паперові серветки, щоб видалити зайвий жир. От і все, фалафель готові!
прості домашні фалафель - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти