Рецепт Проста і смачна піца фото

Проста і смачна піца
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Випічка , Піца
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як просто і швидко приготувати смачну піцу в домашніх умовах. Виходить вона нічим не гірше, ніж з піцерії, а головний плюс в тому, що ви самі вибираєте інгредієнти.

Опис приготування:

Піца - відмінний варіант швидкого і ситного перекусу. Крім того, вона відмінно підходить в якості їжі поза домом: її можна взяти в дорогу або на пікнік. Приготувати смачну і ароматну піцу будинку зовсім легко, основою для неї служить дріжджове тісто, а начинку ви можете брати на ваш розсуд. Рекомендую приготувати класичну піцу з салямі, моцарелою і томатним соусом. Обов'язково попередньо розігрійте деко в духовці, щоб тісто швидше і рівномірніше пропеклося.

  • Борошно - 220 грам
  • Салямі - 100 грам
  • Моцарелла - 125 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі пресовані - 4 грами
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Соус томатний - 3 Ст. Ложки
  • Орегано сушений - 1/3 чайних ложки
  • Базилік сушений - 1/3 чайних ложки
  • Вода - 120 мілілітрів
проста і смачна піца - фото крок 1
1. Змішайте теплу воду, пресовані дріжджі, сіль, цукор, оливкова олія. Додайте просіяне борошно і вимісити тісто протягом п'яти хвилин. Накрийте тісто плівкою і залиште при кімнатній температурі на 1 час.
проста і смачна піца - фото крок 2
2. Томатний соус змішайте з базиліком і орегано. Поставте деко в духовку і розігрійте протягом 15 хвилин 250 градусів.
проста і смачна піца - фото крок 3
3. Тісто розпластайте руками в коржик діаметром 30 см і за допомогою качалки перенесіть на папір для випічки. Змастіть тісто соусом, викладіть шматочки салямі і моцарели.
проста і смачна піца - фото крок 4
4. Перенесіть піцу на деко, відправте в розігріту до 250 градусів духовку на 10-15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти