Приголомшлива італійська піца з моцарелою
(покроковий рецепт з фото)
Зовсім не обов'язково їхати в Італію для того, щоб спробувати приголомшливо смачну італійську піцу, адже за допомогою цього рецепта ви зможете приготувати її самостійно! рецепт простий, перевірте!
Ну що, ви готові порадувати рідних і близьких смачною і хрусткою італійської піцою з моцарелою? Тоді читайте швидше рецепт, в якому я розповім, як приготувати приголомшливу італійську піцу з моцарелою і - гайда готувати! Тісто у піци виходить тонким і хрустким, а начинку, по бажанню, можна доповнювати на ваш розсуд! Томатний соус рекомендую готувати з рубаних або цілих томатів у власному соку, використовуючи м'якоть лише з невеликим додаванням рідини. Смачного!
- Борошно - 175 грам
- Помідори - 200 грам (рубані, у власному соку)
- Вода - 125 мілілітрів (тепла кип'ячена )
- Моцарелла - 350 грам (без рідини)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сухі дріжджі - 1 Чайна ложка
- Шпинат - За смаком (листя)
- Сіль, перець - За смаком
- Braai - За смаком

Набір продуктів, який буде потрібно нам для приготування нашої піци.

Почнемо з приготування тіста. Змішаємо все сухі інгредієнти - сіль, дріжджі і борошно.

У воду додаємо 1 столову ложку оливкової олії.

Виливаємо водно-масляну суміш до сухих інгредієнтів і замішуємо тісто.

Стіл присипаємо борошном і вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не перестане прилипати до рук.

Готове тісто викладаємо в миску і змащуємо 1 ст.Л оливкової олії, накриваємо харчовою плівкою і відставляємо в тепле місце на 40 хвилин.

Поки тісто підходить, в чашу блендера викладаємо томати, кінзу і сіль, перець за смаком і подрібнюємо пару секунд.

Mocarellu, перед тим як класти на піцу, варто залишити в сотейнику над мискою, щоб вона скла. А потім нарізаємо її кружечками.

Через 40 хвилин тісто необхідно ще раз вимісити і потім розкачати в круглий або прямокутний пласт.

Змащуємо нашу основу отриманої томатної сумішшю (з блендера).

Викладаємо кружечки моцарели. Ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Готову піцу посипаємо листям шпинату. Можна подавати і насолоджуватися, смачного.