Рецепт Пресерви з оселедця фото

Пресерви з оселедця
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Риба та морепродукти, Оселедець
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Солоне

На магазинних полицях апетитно виглядають пресерви з оселедця, але думка про те, як вони готуються, часто відбиває бажання їх купувати. Але вихід є! Пресерви можна зробити в домашніх умовах.

Запропонований рецепт допомагає виправити невдалий смак оселедця. Також зауважу, що пресерви можна приготувати з свіжомороженої оселедця. Попередньо розморозивши, збільшивши кількість солі до 1 ст.Л. І витримавши в холодильнику 3 діб.

  • Оселедець - 2 штуки (малосольная)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Koriandr - 1 чайних ложок
  • Оцет столовий 6% - 50 мілілітрів
  • Перець духмяний - 1 чайних ложок
  • Рослинна олія - 80 мілілітрів
пресерви з оселедця - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
пресерви з оселедця - фото крок 2
Філіро оселедець (видаліть всі дрібні кістки).
пресерви з оселедця - фото крок 3
Змішайте оцет з цукром і сіллю, поставте на вогонь, Довести до кипіння і прохолоди.
пресерви з оселедця - фото крок 4
У сотейнику змішайте масло, 1/2 зазначеної кількості коріандру і запашного перцю. Поставте на вогонь, доведіть до кипіння і зніміть. Прохолодний.
пресерви з оселедця - фото крок 5
Візьміть широку форму. Дуже важливо, щоб оселедець помістилася в один шар. На дно форми розкришите лавровий лист. Викладіть нарізану оселедець (шматочок не більше 40 грам), пересипаючи коріандром і запашним перцем.
пресерви з оселедця - фото крок 6
Охолодженим маринадом, за допомогою ложки, пролийте кожен шматочок.
пресерви з оселедця - фото крок 7
Таким же чином залийте масло.
пресерви з оселедця - фото крок 8
Форму з оселедцем злегка потрясіть, щоб масло рівномірно розподілилася. Закрийте кришкою і приберіть в холодильник на добу.
пресерви з оселедця - фото крок 9
Готову оселедець подавайте з цибулею і ароматним маслом. Смачного!

Схожі рецепти