ПП бутерброд на сніданок
(покроковий рецепт з фото)
Ось тільки не падайте в непритомність, побачивши цей бутерброд і список продуктів до нього в рубриці "правильне харчування" . Між іншим, саме він в топі у дієтологів і відноситься до білково-жировий дієті.
Такий бутерброд збалансований за кількістю калорій, білків, жирів і рослинної клітковини. Він вітамінний, поживний, рекомендований лікарями дієтологами тим, хто прагне схуднути. Як його приготувати, детально розказано в покроковому рецепті. Є й худнути, хіба не про це мріють багато жінок напередодні весни?
- Помідор - 1 штука
- Хліб - 1 скибочку (цільнозерновий)
- Салатний лист - 2-3 штук
- Фарш із яловичини - 130 грам
Підготуйте інгредієнти.
Для того, щоб приготувати котлету, візьміть яловичий фарш, в якому приблизно 10% жиру і 90% м'яса. Додайте цибулю, сіль, чорний мелений перець.
Сформуйте тонку котлету, обсмажте на сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
Зваріть яйце пашот. Невеликий лайфхак, яйце можна зварити в харчовій плівці. Змастіть її рослинним маслом, влийте яйце, і поверніть плівку в мішечок.
Опустіть яйце в плівці в киплячу воду. Час варіння 3, 5-4 хвилини.
Для складання ПП бутерброда викладіть на тарілку шматок цільнозернового хліба. Зверху викладіть кружечки помідора і яловичу котлету.
Прикрийте котлету салатним листям, на які викладіть яйце-пашот. Такий бутерброд збалансований за кількістю білків і жирів, в ньому відсутні шкідливі вуглеводи, але є корисна рослинна клітковина. Він ситний і з ним ви легко протримається до наступного прийому їжі.