Рецепт ПП-борщ без м'яса фото

ПП-борщ без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
ПП рецепти , Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Правильне харчування - це не тільки корисно, але і смачно. ПП-борщ без м'яса готується за одну годину (якщо не варити квасолю) і виходить не гірше, ніж з м'ясом. Його можна їсти навіть на вечерю і в пост.

Опис приготування:

ПП-борщ без м'яса може стати ідеальним рішенням під час Посту або для тих, хто хоче приготувати першу страву на швидку руку. Якщо є час, відваріть заздалегідь квасолю і на цьому бульйоні зробіть борщ, але і за таким рецептом борщ виходить дивно смачним, красивим і корисним. За смаком можна додати болгарський перець.

  • Буряк - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Цибуля - 1 штук
  • Картопля - 2 штуки
  • Томатна паста - 50 грам (або соус)
  • Зелень - 1 За смаком
  • Синя капуста - 1 штук
пП-борщ без м'яса - фото крок 1
1. Основні складові такого борщу - овочі і один маленький секрет. Я додаю синю капусту замість білокачанної. Такий борщ виходить не тільки смачним, але і дуже насиченим.
пП-борщ без м'яса - фото крок 2
2. Відразу я готую овочі, а тим часом ставлю воду і доводжу її до кипіння. За таким же принципом можна готувати борщ на бульйоні.
пП-борщ без м'яса - фото крок 3
3. Тепер обсмажуємо овочі на рослинному маслі: відразу - цибуля, потім - буряк і морква. В кінці додайте томатну пасту, морс або свіжі помідори.
пП-борщ без м'яса - фото крок 4
4. Додаємо трохи води, tusim навколо 5 хвилин. Тим часом відправляємо в воду картопля, доводимо до кипіння і додаємо спеції. Варимо близько 5 хвилин, після чого додаємо нашу овочеву піджарку.
пП-борщ без м'яса - фото крок 5
5. Варимо ще 5 хвилин і додаємо нашатковану синю капусту. Вона додасть неймовірний колір, але під час варіння колір трохи википить і борщ придбає насичений червоно-малиновий колір.
пП-борщ без м'яса - фото крок 6
6. Перед подачею посипте зеленню за смаком. Можна додати сметану.
пП-борщ без м'яса - фото крок 7
7. Я окремо нарізаю часник і заштовхують його з салом або зеленню, після чого подаю до сірого хліба. Можна спекти пампушки або купити готові і також потерти їх часником.

Схожі рецепти