Рецепт Помідори з плавленим сиром і часником фото

Помідори з плавленим сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Сир, Помідор, Часник, Плавлений сир
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Рецепти сироїдіння
На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Фаршировані

Барвиста закуска з пікантним смаком завжди актуальна на святковому столі, наприклад - помідори, фаршировані плавленим сиром. Блюдо готується за кілька хвилин, але краще його готувати заздалегідь.

Таке барвисте блюдо ви можете приготувати буквально за 10 хвилин, але пам'ятайте, що начинка повинна просочитися часниковим ароматом не менше 30 хвилин, щоб закуска стала соковитою і пікантною. За бажанням начинку можна приготувати заздалегідь і нафарширувати їй очищені овочі практично перед самою подачею страви до столу.

  • Помідор - 4 штуки
  • Сирок Плавлений - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок (будь-якої жирності)
  • Сіль - 3 щіпки
помідори з плавленим сиром і часником - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
помідори з плавленим сиром і часником - фото крок 2
Помідори промийте у воді, зріжте з овочів кришечки і подрежьте за допомогою ножа м'якоть всередині, а потім витягніть її чайною ложкою. Використовуйте не соковиті сорти томатів, можна навіть нафарширувати помідори черрі.
помідори з плавленим сиром і часником - фото крок 3
Очистіть від фольги плавлені сирки. За бажанням можете придбати плавлений сир у великій тубі замість них. Натріть сирки на тертці з великими вічками в глибоку ємність. Очистіть часникові зубчики і промийте їх у воді. Спресуйте в ємність до плавленим сирків. Посоліть і викладіть майонез будь-якої жирності. Якщо є можливість - використовуйте часниковий майонез і вам не потрібно буде додавати свіжий часник. Акуратно перемішайте начинку в ємності.
помідори з плавленим сиром і часником - фото крок 4
Нафаршіруйте начинкою очищені від м'якоті помідори, викладаючи трохи вище краю овочів.
помідори з плавленим сиром і часником - фото крок 5
Прикрасьте закуску свіжою зеленню і помістіть її на 30 хвилин в холодильник. Після чого подайте до столу.

Схожі рецепти