Помідори під снігом
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям солодких, пікантних помідорів на зиму хочу запропонувати цей класний рецепт. Швидко і просто, з мінімумом інгредієнтів і часу, у вас вийде класна заготівля. Запам'ятовуйте!
Снігом в заготівлі виступатиме часник. Його можна натерти на тертці, пропустити через прес або, як в даному випадку, подрібнити за допомогою блендера. Такі помідорчики виходять солодкуватими, нереально ароматними, соковитими і щільними. Тільки важливо вибирати правильно помідори, щоб вони не були перезрілими. Норми дані на 3-літрову баночку, але ви можете закривати і маленькими порціями.
- Оцет - 75 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Подрібнений часник - 1 Ст. Ложка (з гіркою)
- Помідори - 1.5 кілограма (приблизно)
Помідори вимийте і висушіть.
Викладіть їх в чисту, попередньо стерилізовану баночку.
Залийте окропом, прикрийте кришкою і залиште на 10-15 хвилин.
Тим часом очистіть і подрібніть часник.
Акуратно злийте воду. Додайте в баночку сіль, цукор, оцет і часник.
Залийте свіжим окропом, закатати банку кришкою. От і все, помідори під снігом готові.