Помакушкі до млинців
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.
Пропоную вам старовинний російський рецепт соусу, який традиційно подається до млинців. Таке блюдо готували в селах і використовували тільки свіжі і якісні продукти.
Опис приготування:
Рецепт традиційний, перевірений часом, тому точно виконуйте всі пропорції і технологію приготування.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Масло розтопіть, не доводячи до кипіння.
Яйця відварити 4 хвилини в киплячій воді.
Жовток додайте до маслу.
Білок дрібно наріжте.
Все перемішайте, трохи підсолити.
Подавайте до млинців. Смачного!