Млинці з борошна млинців на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Блинная борошно - це справжня знахідка для тих, хто любить готувати, але має обмежений запас часу. Якщо додати до неї кефір, можна приготувати чудові красиві млинці. Спробуйте!
Розповім, як приготувати млинці з борошна млинців на кефірі. Щоб млинці вийшли з дірочками, потрібно дуже ретельно збивати тісто, слідуючи вищенаведеним інструкціям. Також можна додати в тісто трохи газованої мінеральної води. Після обсмажування змащуйте кожен млинець вершковим маслом, буде тільки смачніше. Хай щастить!
- Мука млина - 200 грам
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Кефір - 400 мілілітрів
- Вода - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 10 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Борошно разом із сіллю просіюємо в миску. По центру робимо поглиблення, vbivaem яйця. Кефір змішайте з водою і цукром. Влийте суміш до борошна, ретельно перемішайте, щоб не було грудочок. Можна скористатися міксером. Залиште тісто на 20 хвилин, щоб настоялося.
Влийте в тісто рослинне масло, ретельно збийте. Смажимо млинці на вершковому маслі. Прожарюємо їх по обидва боки до красивого золотистого кольору.
Смачного!