Плов з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Плов - одне з найвідоміших страв в світі, яке готують з рису. Існує багато рецептів цього східного страви. Сьогодні я розповім вам, як приготувати плов з вершковим сиром.
Прекрасне і дуже популярна страва сходу - плов. Ароматне страву з рису настільки смачне, що сьогодні його готують по всьому світу. Сьогодні я хочу приготувати плов з сиром, який трохи нагадує мені іспанське різотто. У плову тонкий, вершковий смак, а яскраві спеції додадуть гостроту і східний смак цієї страви. Виходить такий собі фьюжн. Загалом, що розповідати, спробуйте самі і ви все зрозумієте.
- Мал - 1 Склянка
- Морквина - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Бульйон курячий - 3 склянки (можна будь-який або просто воду)
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сир вершковий - 100 грам
1. Цибулю і моркву почистіть. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці.
2. Обсмажте на олії до золотистого кольору в глибокій сковороді з товстим дном.
3. Коли обсмажаться овочі, додайте рис. І обсмажте до золотистого кольору.
4. Тепер додайте бульйон і спеції. Доведіть до кипіння і тушкуйте на повільному вогні.
5. Через 25 хвилин, додайте в плов часник, нарізаний тонкими часточками. Накрийте кришкою і дайте потомитися страви ще 15 хвилин.
6. Коли плов буде майже готовий, залишиться буквально пару хвилин і зовсім небагато рідини, додайте м'який вершковий сир. Перемішайте все до однорідності.
7. Накрийте сковороду кришкою і дайте постояти хвилин 15-20. Плов готовий можна подавати до столу. Смачного!