Плов з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Розповідаю, як приготувати плов з креветками - смачне, легке і ситне блюдо, яке в рівній мірі оцінять і вегетаріанці, і просто любителі морепродуктів!
Нехай це і не плов в строгому сенсі цього слова, але смак у нього все одно приголомшливий! Романтична вечеря удвох, сімейний обід у вузькому колі і навіть невелике святкове застілля плов з креветками прикрасить своєю присутністю. Блюдо досить легке, але при цьому ситне і поживне, чудово поєднується з різними салатами і легкими винами, не сильно б'є по кишені.
Ви можете видозмінювати рецепт приготування плову з креветками, додавши в нього не тільки цибулю та моркву, але і інші овочі - помідори, кукурудзу, зелений горошок, цукіні, кольорову капусту і т.Д. Тоді ваш плов заграє новими відтінками смаку і безсумнівно викличе захват у ваших співтрапезників!
- Креветки - 500 грам
- Мал - 1, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - 5-6 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 3-4 Ст. Ложок
Додати соєвий соус, спеції, перемішати.
Подавати гарячим!