Рецепт Пісний суп «Krchik» фото

Пісний суп «Krchik»
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Капуста , Крупи , Білокачанна капуста , Манна крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Традиційний вірменський густий суп з квашеною капустою, картоплею і гострим червоним перцем буде дуже до речі в пісний зиязикай день. Смачно і ситно як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Опис приготування:

Є кілька варіантів густого супу"Крчік" . Його можна приготувати на м'ясному бульйоні або воді, з м'ясом і без. Але основу його складатимуть квашена капуста і подрібнена пшениця. Сьогодні я розповім вам, як приготувати пісний суп"Крчік" .

  • Капуста - 300 грам (квашена)
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Томатний соус - 2 Ст. Ложки
  • Чорнослив - 10 штук
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Перець червоний - За смаком(jguchii)
  • Петрушка - 1 пучок
  • Вода - 2 L
пісний суп
Курагу залийте теплою водою на 10 хвилин. Квашену капусту відіжміть. Овочі помийте, очистіть.
пісний суп
Цибуля наріжте кубиками. На рослинному маслі пасеруйте цибулю до золотистої скоринки.
пісний суп
Додайте капусту, манна крупа, картопля, нарізаний дрібними кубиками, подрібнену курагу і томатний соус.
пісний суп
Залийте водою, додайте сіль і червоний перець за смаком. Доведіть до кипіння і тушкуйте під закритою кришкою на повільному вогні до м'якості картоплі протягом 30 хвилин.
пісний суп
Смачного!

Схожі рецепти