Пісний суп «Krchik»
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний вірменський густий суп з квашеною капустою, картоплею і гострим червоним перцем буде дуже до речі в пісний зиязикай день. Смачно і ситно як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Є кілька варіантів густого супу "крчік" . Його можна приготувати на м'ясному бульйоні або воді, з м'ясом і без. Але основу його складатимуть квашена капуста і подрібнена пшениця. Сьогодні я розповім вам, як приготувати пісний суп "крчік" .
- Капуста - 300 грам (квашена)
- Картопля - 3 штуки
- Цибуля - 4 штуки
- Манна крупа - 1 Склянка
- Томатний соус - 2 Ст. Ложки
- Чорнослив - 10 штук
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Перець червоний - За смаком(jguchii)
- Петрушка - 1 пучок
- Вода - 2 L
Курагу залийте теплою водою на 10 хвилин. Квашену капусту відіжміть. Овочі помийте, очистіть.
Цибуля наріжте кубиками. На рослинному маслі пасеруйте цибулю до золотистої скоринки.
Додайте капусту, манна крупа, картопля, нарізаний дрібними кубиками, подрібнену курагу і томатний соус.
Залийте водою, додайте сіль і червоний перець за смаком. Доведіть до кипіння і тушкуйте під закритою кришкою на повільному вогні до м'якості картоплі протягом 30 хвилин.
Смачного!