Рецепт Пісні булочки фото

Пісні булочки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Булочки

Пост - не на часі відмовлятися від улюбленої випічки. Пісні булочки теж можуть бути смачними, і, незважаючи на те, що приготовлені вони без яєць і масла, будуть ароматними і м'якими. Перевіримо? рецепт простий

Пісна випічка - це не сухі і тверді пряники, пісна випічка теж смачна, ароматна і пишна. Я розповім вам, як приготувати пісні булочки. Рецепт простий, з тіста можна робити не тільки булочки, але і пироги із солодкою начинкою. А якщо ви не будете додавати в тісто ванільний цукор і покладіть цукру менше на третину - то і пироги з солоною начинкою. Готуємо.

1. У теплій мінеральній воді розчиняємо сухі дріжджі і цукор. Додаємо половину просіяного борошна, перемішуємо.

2. Додаємо рослинне масло, ванільний цукор, сіль і лимонний сік. Перемішуємо.

3. Додаємо борошно, що залишилося. Акуратно вимішуємо. У вас повинно вийти м'яке тісто, злегка прилипає до рук.

4. Накриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце для вистоювання приблизно на годину.

5. Тісто підійшло, обминали його і ділимо на 12-14 частин.

6. Формуємо круглі булочки. При формуванні можна підсипати зовсім трошки борошна.

7. Викладаємо булочки на змащений олією лист, накриваємо рушником і даємо булочок підрости хвилин 20-30.

8. Акуратно злегка змащуємо булочки солодким чаєм або просто солодкою водою. Випікаємо булочки в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25.

І насолоджуємося пишними і ароматними булочками:)

  • Борошно - 400-450 грам
  • Мінеральна вода з газом - 1 Склянка
  • Дріжджі сухі - 9 грам
  • Цукор - 30 грам
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Чайна ложка
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Пісна випічка - це не сухі і тверді пряники, пісна випічка теж смачна, ароматна і пишна. Я розповім вам, як приготувати пісні булочки. Рецепт простий, з тіста можна робити не тільки булочки, але і пироги із солодкою начинкою. А якщо ви не будете додавати в тісто ванільний цукор і покладіть цукру менше на третину - то і пироги з солоною начинкою. Готуємо.

1. У теплій мінеральній воді розчиняємо сухі дріжджі і цукор. Додаємо половину просіяного борошна, перемішуємо.

2. Додаємо рослинне масло, ванільний цукор, сіль і лимонний сік. Перемішуємо.

3. Додаємо борошно, що залишилося. Акуратно вимішуємо. У вас повинно вийти м'яке тісто, злегка прилипає до рук.

4. Накриваємо тісто рушником і ставимо в тепле місце для вистоювання приблизно на годину.

5. Тісто підійшло, обминали його і ділимо на 12-14 частин.

6. Формуємо круглі булочки. При формуванні можна підсипати зовсім трошки борошна.

7. Викладаємо булочки на змащений олією лист, накриваємо рушником і даємо булочок підрости хвилин 20-30.

8. Акуратно злегка змащуємо булочки солодким чаєм або просто солодкою водою. Випікаємо булочки в розігрітій до 180 градусів духовці хвилин 20-25.

І насолоджуємося пишними і ароматними булочками:)

Схожі рецепти