Пісні булочки з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Пост - це не привід відязикатися від смачної випічки до чаю. Рекомендую всім на замітку рецепт приготування пісних булочок з корицею, готуються вони просто, зате результат - порадує будь-якого ласуна!
Булочки з корицею - це найпростіша і популярна випічка. Щоб вони були повітряними і м'якими, пропоную вам приготувати їх на дріжджовому тесті. Також для приготування пісних булочок з корицею нам знадобиться стакан цукру і півсклянки кориці (для начинки).
- Борошно - 600 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сухі дріжджі - 9 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Тепла вода - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Склянка (для начинки )
- Обкладинка - 0, 5 склянки (для начинки )
- Вода - За смаком (для начинки )
Спочатку зробіть опару: розведіть у теплій воді пакетик дріжджів, додайте цукор. Перемішайте і дайте постояти хвилин 20. Потім просійте борошно, додайте її в опару, що підійшла. Також додайте сіль і корицю, замісіть тісто.
Тісто має бути м'яким і липким.
Розділіть тісто на невеликі кульки, кожен з яких потім розкачайте, присипавши борошном тісто.
Змішайте в блендері склянку цукру і півсклянки кориці, додавши трохи води. Начинка повинна бути густий і кремообразной.
Викладіть рівномірним шаром начинку. Посипте її цукром і корицею.
Викладіть рівномірним шаром начинку. Посипте її цукром і корицею.
Потім акуратно згорніть у рулет.
Потім рулет звертаємо, як равлика.
Такими повинні бути всі булочки. До речі, краще їх щільно заліпити, щоб цукор і кориця не витекла під час запікання.
Деко застеліть пергаментом, викладіть булочки. Накрийте його рушником, дайте їм підійти ще хвилин 30-40.
Раджу змастити перед випіканням булочки розчином меду у воді (для приємного рум'яного кольору).
Випікайте булочки при 180 градусах хвилин 20.
Раджу змастити перед випіканням булочки розчином меду у воді (для приємного рум'яного кольору).
Випікайте булочки при 180 градусах хвилин 20.
Булочки виходять повітряними і дуже ароматними.
Смачного!