Рецепт Пиріжки з яблуком фото

Пиріжки з яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Молочні продукти, Фрукти, Сир, Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Випічка, Страви з начинкою, Пиріжки

Якщо у вас багато яблук, спробуйте приготувати якусь випічку з ними. Відмінним варіантом будуть пиріжки. Якщо ви не любите довго стояти біля плити, скористайтеся цим швидким рецептом.

Хочете побалувати своїх рідних смачними пиріжками? Тоді зробіть їх з начинкою з яблук. Якщо у вас яблука з кислинкою, то просто додайте до них трохи цукру. Щоб дізнатися, як приготувати пиріжки з яблуком, просто прочитайте цей рецепт.

  • Сир - 500 грам
  • Білок яєчний - 2 штуки
  • Масло рослинне - 250 мілілітрів
  • Цукор - 250 грам
  • Розпушувач тіста - 20 грам
  • Борошно пшеничне - 800 грам
  • Яблуко - 6 штук
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
  • Жовток яєчний - 2 штуки
пиріжки з яблуком - фото крок 1
Відокремте жовтки від білків. Сир перетріть через сито і помістіть в чашу міксера. Додайте до сиру білки, рослинна олія, цукровий пісок і розпушувач, який можна замінити гашеного лимонним соком або оцтом содою. Збийте всі інгредієнти міксером до однорідності.
пиріжки з яблуком - фото крок 2
Борошно просійте кілька разів через сито. Потім, не перестаючи збивати сирну масу міксером, додаєте порціями борошно.
пиріжки з яблуком - фото крок 3
Замістити тісто. Воно повинно бути гладким і еластичним, а також простим в роботі. Завдяки рослинній олії тісто не буде прилипати до рук.
пиріжки з яблуком - фото крок 4
Візьміть яблука і вимийте їх. Для пиріжків краще вибирати солодкі та тверді сорти, не перезрілі плоди. Очистіть їх від шкірки і видаліть серцевину і з насінням. Натріть яблука на крупній тертці і присипте їх корицею.
пиріжки з яблуком - фото крок 5
Тісто скачайте в джгутики і розріжте на рівні частини. Кожну з них розкачати в корж на присипаної борошном робочій поверхні. Викладіть в центр коржів начинку з яблук. Кінець кліпу тест, сформувавши пиріжки.
пиріжки з яблуком - фото крок 6
Викладіть пірожочкі на деко, застелене пергаментом для запікання. Змастіть їх сирим курячим жовтком. Поставте в духовку, розігріту до ста вісімдесяти градусів. Випікайте пиріжки тридцять-тридцять п'ять хвилин. Подавайте холодними або теплими.

Схожі рецепти