Пиріжки з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт пиріжків з м'ясом - до вашої уваги. Соковиті і ароматні пиріжки з м'ясом - що може бути смачніше? Згадайте обіди у бабусі завдяки цьому домашньому страви.
Для приготування пиріжків з м'ясом можете брати будь-яке м'ясо, Усе, що вашій душі завгодно. Можна також взяти готовий фарш, хоча раджу все-таки робити його самостійно. Я зазвичай беру свинину навпіл з яловичиною. Пиріжки запікаємо, а не смажимо: м'ясо смачніше буде. А так, в цілому, рецепт пиріжків з м'ясом дуже простий, думаю вам не важко буде його освоїти. Удачі в приготуванні!
- Борошно - 3 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Яйця - 2 штуки
- Дріжджі - 15 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Фарш - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Спеції - За смаком
Тісто готуємо просто: змішуємо всі інгредієнти і добре замішуємо. Відставляємо на 2, 5 годину, щоб підійшло.
Начинка: цибуля, фарш, спеції.
Лук обсмажуємо.
До цибулі додати фарш і спеції. Обсмажити до готовності.
Тісто скачати ковбасою, розділити на рівні частини.
Викладаємо начинку.
Викладаємо на змащене деко, відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при 180 З.
Готовим пиріжків даємо охолонути перед подачею.
Смачного)
Смачного)