Пиріжки з квашеною капустою смажені
(покроковий рецепт з фото)
Любіть домашню випічку? Якщо закрити очі на шкоду для фігури, іноді можна собі дозволити смачненькі пиріжки з квашеною капустою смажені на сковороді. Пропоную вам докладний рецепт.
Такі пиріжки з квашеною капустою смажені можна приготувати не тільки з дріжджовим тестом. Листкове або бездріжджове також добре підійде. Смажити пиріжки краще у великій кількості рослинного масла, щоб вийшли добре засмажені боки, потім їх можна промокнути паперовим рушником.
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно - 250-300 грам
- Квашена капуста - 500 грам
1. Першим етапом необхідно замісити тісто. Для цього потрібно трохи підігріти молоко і додати в нього дріжджі з цукром. Ретельно перемішати, щоб дріжджі почали розчинятися. Додати дрібку солі, рослинне масло і поступово всипати просіяне борошно. Щоб пиріжки з квашеною капустою смажені в домашніх умовах вийшли м'які, тісто важливо не перебити великою кількістю борошна. Коли воно готове, накрити рушником або харчовою плівкою і залишити не на часі.
2. Поки можна зайнятися капустою. Якщо вона надмірно кислий, то краще відправити її попередньо на сковороду і згасити злегка. Також при бажанні можна додати дрібку меленого перцю за смаком.
3. Тепер можна переходити до процесу формування пиріжків. Від тесту відокремити невеликий шматочок і розрівняти його на поверхні, присипаної борошном. Коли корж буде готова, викласти в серединку невелику кількість начинки.
4. Багато хто не знає, як зробити пиріжки з квашеною капустою смажені так, щоб вони не йшли супроти на сковороді. Основна рекомендація - це намагатися не потрапляти начинкою на краю і ретельно заліпити шов.
5. Коли все пиріжки зліплені, можна розігріти на сковороді рослинне масло і відправити туди пиріжки. Смажити з двох сторін до золотистої скоринки. Масла повинно бути дійсно досить багато. Після приготування викласти пиріжки на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир, і можна подавати до столу.