Рецепт Пиріжки з квашеною капустою смажені фото

Пиріжки з квашеною капустою смажені
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Капуста, Квашена капуста
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Любіть домашню випічку? Якщо закрити очі на шкоду для фігури, іноді можна собі дозволити смачненькі пиріжки з квашеною капустою смажені на сковороді. Пропоную вам докладний рецепт.

Такі пиріжки з квашеною капустою смажені можна приготувати не тільки з дріжджовим тестом. Листкове або бездріжджове також добре підійде. Смажити пиріжки краще у великій кількості рослинного масла, щоб вийшли добре засмажені боки, потім їх можна промокнути паперовим рушником.

  • Дріжджі - 2 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Борошно - 250-300 грам
  • Квашена капуста - 500 грам
пиріжки з квашеною капустою смажені - фото крок 1
1. Першим етапом необхідно замісити тісто. Для цього потрібно трохи підігріти молоко і додати в нього дріжджі з цукром. Ретельно перемішати, щоб дріжджі почали розчинятися. Додати дрібку солі, рослинне масло і поступово всипати просіяне борошно. Щоб пиріжки з квашеною капустою смажені в домашніх умовах вийшли м'які, тісто важливо не перебити великою кількістю борошна. Коли воно готове, накрити рушником або харчовою плівкою і залишити не на часі.
пиріжки з квашеною капустою смажені - фото крок 2
2. Поки можна зайнятися капустою. Якщо вона надмірно кислий, то краще відправити її попередньо на сковороду і згасити злегка. Також при бажанні можна додати дрібку меленого перцю за смаком.
пиріжки з квашеною капустою смажені - фото крок 3
3. Тепер можна переходити до процесу формування пиріжків. Від тесту відокремити невеликий шматочок і розрівняти його на поверхні, присипаної борошном. Коли корж буде готова, викласти в серединку невелику кількість начинки.
пиріжки з квашеною капустою смажені - фото крок 4
4. Багато хто не знає, як зробити пиріжки з квашеною капустою смажені так, щоб вони не йшли супроти на сковороді. Основна рекомендація - це намагатися не потрапляти начинкою на краю і ретельно заліпити шов.
пиріжки з квашеною капустою смажені - фото крок 5
5. Коли все пиріжки зліплені, можна розігріти на сковороді рослинне масло і відправити туди пиріжки. Смажити з двох сторін до золотистої скоринки. Масла повинно бути дійсно досить багато. Після приготування викласти пиріжки на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир, і можна подавати до столу.

Схожі рецепти