Рецепт Пиріжки з корицею фото

Пиріжки з корицею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете приготувати ароматну домашню випічку без зайвого клопоту? Тоді спробуйте цей простий рецепт пиріжків з корицею, дивно хрустких, розсипчастих і дуже смачних.

Опис приготування:

1. Спершу борошно потрібно просіяти з содою, щоб наситити киснем.

2. Охолоджене вершкове масло (в рецепт приготування пиріжків з корицею можна також використовувати маргарин) з'єднати з борошном і розім'яти руками в крихту.

3. Додати цукор і сметану, замісити тісто.

4. Сформувати з тіста кульку, обернути в харчову плівку і відправити в холодильник на 25-35 хвилин.

5. За цей час можна зайнятися начинкою. Традиційно, корицю поєднують з яблуком, хоча відмінно підійде також груша або навіть банан, наприклад. Очистити яблука від шкірки і нарізати невеликими кубиками.

6. Викласти їх в невеликій салатник, додати корицю і перемішати все як слід. При бажанні яблука можна закарамелізіровать або побризкати соком лимона.

7. Відщипнути від тесту невеликий шматочок і розкачати.

8. У центр викласти трохи начинки, краю защипами і відправити пиріжки з корицею в домашніх умовах на деко, застелений папером для випічки.

9. У розігрітій духовці такі пиріжки зарумянятся вже через 15 хвилин.

10. Потім їх потрібно трохи остудити і рясно присипати цукровою пудрою, попередньо просіяний її через дрібне сито.

Ось такий простий рецепт пиріжків з корицею, які відмінно підійдуть як для сніданку, так і для чаювання з гостями.


  • Борошно - 700 грам
  • Цукор - 60-80 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Крем - 100 грам
  • Яблуко - 2 штуки
  • Обкладинка - За смаком
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Сода - 1 Чайна ложка
1. Спершу борошно потрібно просіяти з содою, щоб наситити киснем.

2. Охолоджене вершкове масло (в рецепт приготування пиріжків з корицею можна також використовувати маргарин) з'єднати з борошном і розім'яти руками в крихту.

3. Додати цукор і сметану, замісити тісто.

4. Сформувати з тіста кульку, обернути в харчову плівку і відправити в холодильник на 25-35 хвилин.

5. За цей час можна зайнятися начинкою. Традиційно, корицю поєднують з яблуком, хоча відмінно підійде також груша або навіть банан, наприклад. Очистити яблука від шкірки і нарізати невеликими кубиками.

6. Викласти їх в невеликій салатник, додати корицю і перемішати все як слід. При бажанні яблука можна закарамелізіровать або побризкати соком лимона.

7. Відщипнути від тесту невеликий шматочок і розкачати.

8. У центр викласти трохи начинки, краю защипами і відправити пиріжки з корицею в домашніх умовах на деко, застелений папером для випічки.

9. У розігрітій духовці такі пиріжки зарумянятся вже через 15 хвилин.

10. Потім їх потрібно трохи остудити і рясно присипати цукровою пудрою, попередньо просіяний її через дрібне сито.

Ось такий простий рецепт пиріжків з корицею, які відмінно підійдуть як для сніданку, так і для чаювання з гостями.

Схожі рецепти