Пиріжки з корицею
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати ароматну домашню випічку без зайвого клопоту? Тоді спробуйте цей простий рецепт пиріжків з корицею, дивно хрустких, розсипчастих і дуже смачних.
1. Спершу борошно потрібно просіяти з содою, щоб наситити киснем.
2. Охолоджене вершкове масло (в рецепт приготування пиріжків з корицею можна також використовувати маргарин) з'єднати з борошном і розім'яти руками в крихту.
3. Додати цукор і сметану, замісити тісто.
4. Сформувати з тіста кульку, обернути в харчову плівку і відправити в холодильник на 25-35 хвилин.
5. За цей час можна зайнятися начинкою. Традиційно, корицю поєднують з яблуком, хоча відмінно підійде також груша або навіть банан, наприклад. Очистити яблука від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
6. Викласти їх в невеликій салатник, додати корицю і перемішати все як слід. При бажанні яблука можна закарамелізіровать або побризкати соком лимона.
7. Відщипнути від тесту невеликий шматочок і розкачати.
8. У центр викласти трохи начинки, краю защипами і відправити пиріжки з корицею в домашніх умовах на деко, застелений папером для випічки.
9. У розігрітій духовці такі пиріжки зарумянятся вже через 15 хвилин.
10. Потім їх потрібно трохи остудити і рясно присипати цукровою пудрою, попередньо просіяний її через дрібне сито.
Ось такий простий рецепт пиріжків з корицею, які відмінно підійдуть як для сніданку, так і для чаювання з гостями.
- Борошно - 700 грам
- Цукор - 60-80 грам
- Вершкове масло - 250 грам
- Крем - 100 грам
- Яблуко - 2 штуки
- Обкладинка - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
- Сода - 1 Чайна ложка
2. Охолоджене вершкове масло (в рецепт приготування пиріжків з корицею можна також використовувати маргарин) з'єднати з борошном і розім'яти руками в крихту.
3. Додати цукор і сметану, замісити тісто.
4. Сформувати з тіста кульку, обернути в харчову плівку і відправити в холодильник на 25-35 хвилин.
5. За цей час можна зайнятися начинкою. Традиційно, корицю поєднують з яблуком, хоча відмінно підійде також груша або навіть банан, наприклад. Очистити яблука від шкірки і нарізати невеликими кубиками.
6. Викласти їх в невеликій салатник, додати корицю і перемішати все як слід. При бажанні яблука можна закарамелізіровать або побризкати соком лимона.
7. Відщипнути від тесту невеликий шматочок і розкачати.
8. У центр викласти трохи начинки, краю защипами і відправити пиріжки з корицею в домашніх умовах на деко, застелений папером для випічки.
9. У розігрітій духовці такі пиріжки зарумянятся вже через 15 хвилин.
10. Потім їх потрібно трохи остудити і рясно присипати цукровою пудрою, попередньо просіяний її через дрібне сито.
Ось такий простий рецепт пиріжків з корицею, які відмінно підійдуть як для сніданку, так і для чаювання з гостями.