Рецепт Пиріжки в мікрохвильовці фото

Пиріжки в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На природу, На сніданок
Випічка, Пиріжки

Холодним зиязикам вечором так добре посидіти на затишній кухні за чашкою чаю з гарячим смачним пиріжком. Давайте спечемо смачні пиріжки в мікрохвильовці і влаштуємо маленьке свято.

Всі ми родом з дитинства - пам'ятайте? І всіх нас годували наші бабусі смачною і пишною випічкою. Пропоную спекти пиріжки за бабусиним рецептом моєї бабусі. Тільки я користуюся досягненнями техніки і печу їх вже за допомогою мікрохвильової печі. Рецепт приготування пиріжків в мікрохвильовці дуже простий і швидкий. Тісто виходить ніжне трохи солодкувате і робити з нього пиріжки можна з будь-якою начинкою.

Як приготувати пиріжки в мікрохвильовці:

1. Наливаємо в глибоку миску кефір. Додаємо в нього соду і розмішуємо.

2. Насипаємо цукор і сіль, додаємо яйцо.Размешіваем, щоб добре розчинилися сіль і цукор.

3. Тепер підсипає борошно і замішуємо тісто. Воно має бути м'яким і еластичним.

4. Відставляємо тісто в сторонку, накриваємо рушником і даємо йому "відпочити" . А поки займемося начинкою.

5. Моєму яблука. Вирізаємо серцевину. Нарізаємо маленькими шматочками.

6. Ділимо тісто на невеликі кульки з яких будемо ліпити пиріжки.

7. Посипаємо яблука цукром і корицею.

8. Робимо з кульок тесту коржі, кладемо начинку і акуратно защипуємо краю.

9. Тарілку для мікрохвильовки змащуємо рослинним маслом і укладаємо на неї пиріжки, які так само необхідно змастити маслом.

10. Включаємо мікрохвильовку на середню потужність. Час для випікання розрахуйте самі - в середньому на один пиріжок необхідно 1.5 хвилини. Якщо у вас 10 пиріжків - значить 15 хвилин.

11. Включаємо чайник, заварюємо чай і дістаємо готові пиріжки Приємних посиденьок!

  • Борошно - 3-3, 5 склянки
  • Кефір - 0, 5 L
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (половина - в тісто, половина - для начинки)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Сода - 1 Чайна ложка (без верху! )
  • Масло рослинне - 4-5 Ст. Ложок
  • Яйце - 1 штука
  • Яблука - 3-4 штук
  • Обкладинка - 2 щіпки
Всі ми родом з дитинства - пам'ятайте? І всіх нас годували наші бабусі смачною і пишною випічкою. Пропоную спекти пиріжки за бабусиним рецептом моєї бабусі. Тільки я користуюся досягненнями техніки і печу їх вже за допомогою мікрохвильової печі. Рецепт приготування пиріжків в мікрохвильовці дуже простий і швидкий. Тісто виходить ніжне трохи солодкувате і робити з нього пиріжки можна з будь-якою начинкою.

Як приготувати пиріжки в мікрохвильовці:

1. Наливаємо в глибоку миску кефір. Додаємо в нього соду і розмішуємо.

2. Насипаємо цукор і сіль, додаємо яйцо.Размешіваем, щоб добре розчинилися сіль і цукор.

3. Тепер підсипає борошно і замішуємо тісто. Воно має бути м'яким і еластичним.

4. Відставляємо тісто в сторонку, накриваємо рушником і даємо йому "відпочити" . А поки займемося начинкою.

5. Моєму яблука. Вирізаємо серцевину. Нарізаємо маленькими шматочками.

6. Ділимо тісто на невеликі кульки з яких будемо ліпити пиріжки.

7. Посипаємо яблука цукром і корицею.

8. Робимо з кульок тесту коржі, кладемо начинку і акуратно защипуємо краю.

9. Тарілку для мікрохвильовки змащуємо рослинним маслом і укладаємо на неї пиріжки, які так само необхідно змастити маслом.

10. Включаємо мікрохвильовку на середню потужність. Час для випікання розрахуйте самі - в середньому на один пиріжок необхідно 1.5 хвилини. Якщо у вас 10 пиріжків - значить 15 хвилин.

11. Включаємо чайник, заварюємо чай і дістаємо готові пиріжки Приємних посиденьок!

Схожі рецепти