Пиріжки «Talyeiran»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачні французькі пиріжки "талейран" готуються з хорошого тесту, що в поєднанні з яєчно-цибулевої начинкою дає відмінний результат. Такими пиріжками і святковий стіл не соромно прикрасити!
Перед вами простий рецепт приготування пиріжків "талейран" . Рецепт - доступний і не сильно вдарить по вашій кишені. До речі, в якості начинки можна використовувати не тільки цибулю з сиром, але і рис або ж щось солодке. Сподіваюся, вам сподобаються ці чудові пиріжки!
- Борошно пшеничне - 3/4 склянки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Яйце - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
З'єднайте разом борошно, масло і дві столові ложки сметани. Приготуйте тісто і покладіть його на годину в холодильник.
На сковороді обсмажити цибулю до прозорого кольору.
Форми для запікання змастіть маслом. Усередині розподіліть тісто, заповніть ємності обсмаженою цибулею. Поставте формочки в холодильник на 15 хвилин.
Збийте яйце з ложкою сметани, сіль і перець за смаком. Отриману суміш заливаємо поверх лука. Зверху присипте пироги тертим сиром. Запікайте в духовці 30 хвилин, температура 180 градусів.
Прикрасьте готові пиріжки "талейран" так, як вам захочеться. Смачного!