Пиріжки смажені з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Найпопулярніші пиріжки з найпоширенішою начинкою. І ви легко зможете приготувати цю смакоту самостійно.
Рецепт приготування пиріжків смажених з м'ясом дуже простий і не займе у вас багато часу, а результат вас порадує безсумнівно. Так що, якщо ви хочете порадувати своїх рідних, то це один з кращих способів. Тому приступайте, і вже зовсім скоро по вашій кухні розійдеться прекрасний аромат домашньої випічки, тільки спочатку ознайомтеся з простим рецептом пиріжки смажені з м'ясом.
- М'ясний фарш - 700-800 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 0, 5 L
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Швидкодіючі дріжджі - 10-11 грам
- Борошно - 1 кілограм
Для початку приготуємо тісто. Для цього ми наливаємо в каструлю теплу кип'ячену воду і додаємо в неї дріжджі, сіль і цукор.
В отриману суміш поступово всипаємо борошно.
Ретельно все розмішуємо, потім на столі вимішуємо, поки тісто не стане досить пружним. Кладемо тісто назад в каструлю і залишаємо на пів години в теплому місці, попередньо накривши кришкою.
Поки тісто відпочиває, ми приступаємо до начинки: змішуємо фарш, дрібно нарізану цибулю, часник, сіль і перець.
Відриваємо від тесту невеликі шматочки, скачуємо їх в кульки і викладаємо на змащене маслом деко. Нам необхідно, щоб ці булочки Расстоян, тобто збільшилися в обсязі. Коли це відбулося, можна рухатися далі.
Беремо кульку і розгортаємо його так, щоб тісто не було занадто тонким. Викладаємо на нього начинку.
З'єднуємо краї тіста і гарненько їх закріплюємо, щоб шов не розійшовся при смаженні.
Коли все пиріжки зліплені, ми розігріваємо олію на сковороді і укладаємо пиріжки швом вниз.
Обсмажуємо на середньому вогні з усіх боків. Тепер пиріжки готові і їх ще гаряченькі можна подавати до столу. Хоча навіть холодні вони шалено смачні.