Пиріжки на кислому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Скисло молоко? Не викидайте, адже з нього можна зробити прекрасні пиріжки. Вам знадобиться рецепт пиріжків на кислому молоці!
Для приготування пиріжків на кислому молоці нам знадобиться безпосередньо кисле молоко (або кисле молоко), для начинки можете використовувати і печінку, і капусту тушковану. У мене вдома залишалася ліверна ковбаса: із зеленню вона прекрасно стала начинкою для пиріжків.
- Борошно - 500 грам
- Кисле молоко - 0, 5 L
- Яйце - 1 штука
- Сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 чайних ложки
- Масло рослинне - 1 Склянка
- Ковбаса ліверна - 500 грам
- Часник - 1 штука
- Крупа манна - 1 Ст. Ложка
Змішайте борошно, кисле молоко, яйце, соду і сіль.
Замісити тісто, нехай хвилин 10 postoit.
Ріжемо зелень.
Обсмажуємо.
Додаємо на сковороду ковбасу, перемішуємо.
Нехай начинка охолоне, додайте манку.
Тісто ділимо на частини, розгортаємо коржики.
Викладаємо трохи начинки.
Akkuratno кінець палиці.
Можна прикрасити, як пельмені або вареники.
Смажимо з двох сторін до золотистого кольору.
Ось такі пиріжки на кислому молоці. Смачного!