Пиріг з рибою з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Любіть просту, ситну і смачну домашню випічку? Несолодкі пироги - це відмінний варіант страви для всієї родини. Пропоную вам класний рецепт, який обов'язково варто взяти на замітку.
Дуже простий спосіб, як приготувати пиріг з рибою з дріжджового тіста, хочу запропонувати вашій увазі. Полегшує процес техніка: за допомогою хлібопічки тісто не тільки виходить повітряним, але і робиться без зайвого клопоту. В начинку, до речі, крім обсмаженого лука, можна додати картоплю або відварний рис, наприклад.
- Борошно - 500 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки(+ жовток)
- Філе риби - 500 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Перець - За смаком
- Вершкове масло - 100 грам
1. Для приготування тіста в хлібопічці на дно відерця відправте тепле молоко, яйця і попередньо розтоплене вершкове масло.
2. Всипте цукор, сіль, додайте борошно і дріжджі. Встановіть програму замісу тіста.
3. Очистіть і наріжте півкільцями цибулю. Викладіть на сковороду з рослинним маслом і обсмажте на середньому вогні до золотистого кольору.
4. Підготуйте рибне філе, вимийте його і обсушити. Підсолити і поперчіть за смаком, додайте при бажанні спеції.
5. Усе, Testo майже. Можна викладіть його на робочий стіл, змащений маслом, і тонко розкачати.
6. Ось така коржик тесту виходить.
7. Викладіть в центр смажену цибулю.
8. Зверху розмістіть рибку.
9. По краях тесту зробіть надрізи, акуратно згорніть. Сформуйте "хвостик" рибки.
10. Надішліть пиріг в розігріту духовку на півгодини, потім дістаньте його і змастіть збитим жовтком. Знову відправте в духовку і запікайте до готовності.
11. Краса, згодні? Дуже рекомендую спробувати повторити цей рецепт будинку!