Рецепт Пиріг з млинців з сиром «равлик» фото

Пиріг з млинців з сиром «равлик»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Випічка, Пироги, Млинці

Пиріг з млинців з сиром "равлик" - це дуже незвичайне і оригінальне рішення. По суті, ви отримуєте на виході солодкі млинці з сиром, але в чудовому оформленні та під смачним соусом.

Хочете дізнатися, як приготувати пиріг з млинців з сиром "равлик"? Тоді обов'язково уважно прочитайте цей рецепт. Завдяки такому незвичайному оформленню, блюдо користується величезною популярністю у багатьох господинь, а за своєю суттю воно абсолютно нескладне: звичайні млинці з сиром.

  • Молоко - 400 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 500 грам (начинка)
  • Ізюм - 100 грам (начинка)
  • Яйце - 1 штука (начинка)
  • Пакетик ваніліну - 1 штука (начинка)
  • Яйця - 2 штуки (заливка)
  • Пакетик ваніліну - 1 штука (заливка)
  • Крем - 100 мілілітрів (заливка)
пиріг з млинців з сиром
Насамперед вам буде потрібно спекти стопку млинців. Для цього змішайте в глибокій мисці молоко, курячі яйця, просіяне борошно і цукор, влийте рослинне масло, щоб млинці не прилипали до сковороди. Обсмажуйте млинчики по кілька хвилин з кожного боку.
пиріг з млинців з сиром
Поки ваші млинці остигають, приготуйте для них начинку. Для цього змішайте перетертий через сито сир з цукром (можна цукровою пудрою), вбийте яйце і додайте ванілін і родзинки. Його краще попередньо замочити на ніч у холодній воді, щоб він набряк.
пиріг з млинців з сиром
На кожен млинець викладіть начинку в формі ковбаски. Акуратно, щоб млинець не порвався, поверніть його трубочкою. Проробляйте цю операцію до тих пір, поки у вас не закінчиться начинка.
пиріг з млинців з сиром
У смазаную вершковим маслом жароміцних форму викладайте млинці так, як показано на зображенні. Вони повинні щільно прилягати одне до одного і займати всю площу форми.
пиріг з млинців з сиром
Для заливки з'єднайте яйця, ванілін і нежирну сметану. Збийте інгредієнт віночком до однорідності, залийте цією сумішшю млинці. Розігрійте духовку до 180 градусів, запекайте "улитку" сорок хвилин. Діставати її краще, коли десерт повністю охолоне, щоб він не розвалився.

Схожі рецепти