Пиріг з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати пиріг з фаршем - значить, ще раз підтвердити, що ви чудова господиня. А знаючи деякі секрети, такий пиріг можна зробити легко і дуже швидко, і без шкоди смаковими якостями!
Такий пиріг виходить просто надзвичайно соковитим і ситним, - то, що потрібно, якщо потрібно нагодувати голодних гостей, або просто порадувати новим блюдом сім'ю. Рецепт приготування пирога з фаршем простий і невигадливий, так що впевнена, він вам сподобається!
- Борошно - 400 грам
- Свинячий жир - 100 грам
- Яйця - 4 штуки (два сирих і два варених)
- Перець чилі - 1 штука
- Фарш (яловичий) - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Орегано - - За смаком
- Кмин - - За смаком
- Оливки - 2 Ст. Ложки
- Ізюм - 1 Ст. Ложка (можна не додавати)
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - - За смаком

1. Борошно просійте у велику миску, туди ж додайте свинячий жир (або маргарину).

2. Вбийте одне яйце.

3. Додайте стільки кип'яченої охолодженої води, щоб вийшло еластичне, досить туге тісто, яке не липне до рук.

4. Цибулину почистіть і наріжте невеликими кубиками. Помідор, перець і чилі промийте і також наріжте. На оливковій олії до мягоксті обсмажте цибулю, помішуючи, до нього додайте помідор.

5. Додайте в сковороду болгарський перець і чилі. Якщо не любите гострого, чилі можна не додавати.

6. Обсмажені овочі змішайте з м'ясним фаршем.

7. Туди ж додайте спеції - орегано, кмин, перець.

8. Піканстності фаршу додадуть подрібнені оливки і родзинки. Ізюм попередньо треба вимочити і промити.

9. Фарш перемішайте до однорідної маси і поки відставте в сторону. Тісто розділяється на дві частини, розкачайте в однакові кола по формі, в яку пиріг будете укладати.

10. Змастіть форму рослинним маслом і, nakatav шар тіста skalku, розгорніть за формою.

11. Викладіть фарш в застелену тестом форму, рівномірно розподіліть по дну.

12. Два варених яйця поріжте кружечками і викладіть на фарш по всій поверхні. Зверху закрийте другим шаром тіста.

13. Кінець склеродермія. Змастіть поверхню тіста збитим яйцем. Випікайте пиріг з м'ясом в розігрітій до 240 градусів духовці до утворення рум'яної скоринки.

14. Пиріг з м'ясом готовий! Смачного!