Рецепт Пиріг з капусти (з фаршем) фото

Пиріг з капусти (з фаршем)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Овочі, Капуста, Фарш, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Привіт всім любителям смачних і оригінальних страв Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати пиріг з капусти з фаршем по дуже простому рецептом. Блюдо вийде дуже смачним. Приступимо!

Тепер і ви знаєте, як приготувати смачний пиріг з капустою і фаршем. Блюдо виходить в міру соковитим, в міру ситним. Дуже добре підійде як перекушування або на обід. Подобається не тільки діткам, але і дорослим. Рекомендую випробувати рецепт.

  • Капуста - 400 грам (вага вже нарізаної капусти)
  • Фарш - 250-300 грам (у мене свинячий
    )
  • Тісто листкове - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 200 грам
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Яйце - 1 штука
  • Кунжут - 2-3 чайних ложок
  • Сіль, перець, спеції, рослинна олія - За смаком
пиріг з капусти (з фаршем) - фото крок 1
Починаємо процес приготування з підготовки основних інгредієнтів. Промиваємо капусту, шаткуємо її, ріпчаста цибуля очищаємо від лушпиння. Розморожуємо листкове тісто.
пиріг з капусти (з фаршем) - фото крок 2
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому капусту, потім додаємо цибулю і часник, перемішуємо гарненько і тушкуємо ще 1-2 хвилини.
пиріг з капусти (з фаршем) - фото крок 3
Тепер додаємо в начинку свинячий фарш, солимо і перчимо, перемішуємо. Тушкуємо все разом протягом 5-7 хвилин.
пиріг з капусти (з фаршем) - фото крок 4
Розкачуємо частина тесту в пласт, розподіляємо по центру начинку, роблячи невеликі надрізи в тесті.
пиріг з капусти (з фаршем) - фото крок 5
Звертаємо пиріг, а його поверхню змащуємо жовтком і посипаємо кунжутом. Духовку розігріваємо до 180 градусів, випікаємо пиріг протягом 25 хвилин.
пиріг з капусти (з фаршем) - фото крок 6
Пиріг з капустою і фаршем готовий, смачного!

Схожі рецепти