Пиріг з капусти (з фаршем)
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім любителям смачних і оригінальних страв Сьогодні я хочу розповісти вам, як приготувати пиріг з капусти з фаршем по дуже простому рецептом. Блюдо вийде дуже смачним. Приступимо!
Тепер і ви знаєте, як приготувати смачний пиріг з капустою і фаршем. Блюдо виходить в міру соковитим, в міру ситним. Дуже добре підійде як перекушування або на обід. Подобається не тільки діткам, але і дорослим. Рекомендую випробувати рецепт.
- Капуста - 400 грам (вага вже нарізаної капусти)
- Фарш - 250-300 грам (у мене свинячий
) - Тісто листкове - 500 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Часник - 1-2 зубчиків
- Яйце - 1 штука
- Кунжут - 2-3 чайних ложок
- Сіль, перець, спеції, рослинна олія - За смаком
Починаємо процес приготування з підготовки основних інгредієнтів. Промиваємо капусту, шаткуємо її, ріпчаста цибуля очищаємо від лушпиння. Розморожуємо листкове тісто.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо на ньому капусту, потім додаємо цибулю і часник, перемішуємо гарненько і тушкуємо ще 1-2 хвилини.
Тепер додаємо в начинку свинячий фарш, солимо і перчимо, перемішуємо. Тушкуємо все разом протягом 5-7 хвилин.
Розкачуємо частина тесту в пласт, розподіляємо по центру начинку, роблячи невеликі надрізи в тесті.
Звертаємо пиріг, а його поверхню змащуємо жовтком і посипаємо кунжутом. Духовку розігріваємо до 180 градусів, випікаємо пиріг протягом 25 хвилин.
Пиріг з капустою і фаршем готовий, смачного!