Рецепт Пиріг з дріжджового тіста фото

Пиріг з дріжджового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Випічка , Солодке , Пироги
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Сьогодні я розповім вам, як приготувати пиріг з дріжджового тіста. Такий солодкий пиріг з начинкою з яблучного джему сподобається як дорослим, так і дітям. Відмінний десерт до чаю!

Опис приготування:

Такий пиріг - справжній кулінарний шедевр. А мій покроковий рецепт покаже Вам, як приготувати пиріг з дріжджового тіста, який порадує ваших улюблених. Хвалебні відгуки і захоплення Вашими кулінарними навичками забезпечені.

  • Борошно - 2 склянки
  • Сухі дріжджі - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 7 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Молоко - 250 мілілітрів
  • Яйця - 1 штука
  • Яблучний джем - 500 грам
  • Яєчний жовток - 1 штука (для змазування)
1
Дріжджі з'єднайте з теплим молоком, залиште на 30 хвилин.
2
У мисці змішайте яйце, цукор, сіль і два види олії. Потім додайте туди дріжджі.
3
Додайте до суміші борошно і замісіть тісто. Накрийте рушником і залиште підніматися в 2 рази.
4
Духовку розігрійте до 180 З.
5
Тісто розділи 2 частини. 1 частина викладіть в деко, сформувавши борту, потім викладіть туди джем, з тіста виріжте смужки і викладіть на джем. Змастіть жовтком і випікайте 45 хвилин.

Схожі рецепти