Пиріг з бразильським горіхом
(покроковий рецепт з фото)
Головна особливість пирога в тому, що в ньому немає тесту! Пропоную спробувати приготувати смачний, легкий і ніжний пиріг з бразильським горіхом, який подається в охолодженому вигляді. Не пошкодуєте!
Подивіться, як приготувати пиріг з бразильським горіхом, оригінальний пиріг без тіста. Це досить легкий десерт, який можна подати гостям до чаю або побалувати їм свою другу половнку на День всіх влюбденних. Ідеальне поєднання насиченого смаку разільского горіха і ніжною білкової начинки.
Пробуйте на злоровье.
- Бразильський горіх - 1, 5 склянки
- Цукор - 0, 25 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Розчинна кава - 1 Ст. Ложка
- Молоко - 0, 5 склянки
- MARSHMALLOW - 16 штук
- Мигдальний екстракт - 0, 25 чайних ложки
- Шоколадна крихта - 0, 25 склянки
Насамперед приготуйте основу з горіхів.
Горіхи подрібнити в блендері.
Горіхи подрібнити в блендері.
Додайте сіль і цукор, перемішайте.
Яєчний білок збийте до білого. Додайте до горіхової суміші.
Розігрійте духовку до 190 З.
Форму для випічки змастіть вершковим маслом і викладіть горіхову масу, вдавлюючи в форму, щоб утворився рівний шар.
Надішліть випікатися на 12-15 хвилин.
Форму для випічки змастіть вершковим маслом і викладіть горіхову масу, вдавлюючи в форму, щоб утворився рівний шар.
Надішліть випікатися на 12-15 хвилин.
Тим часом в сотейнику змішайте молоко, MARSHMALLOW, розчинна кава. Розмішайте, потім додайте яєчний жовток, заважайте до однорідності і легкого загустіння.
Готову масу остудіть і додайте збиті вершки, а також мигдальний екстракт. Отриману збиту масу рівномірно викладіть на горіхову основу, яка спекла і охолола.
Розтопіть шоколадну крихту (раджу додати ложку молока) і полийте на білу масу. Проведіть зубочисткою по колу або від центру до країв, щоб вийшов візерунок (можете і хаотично все розмішати).
Надішліть пиріг в холодильник до повного застигання (годин на 8). Можна в морозилку відправити для прискорення процесу.