Рецепт Пиріг з бразильським горіхом фото

Пиріг з бразильським горіхом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Вершки, Яйця, Шоколад, Горіхи, Молоко, Бразильський горіх
Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Головна особливість пирога в тому, що в ньому немає тесту! Пропоную спробувати приготувати смачний, легкий і ніжний пиріг з бразильським горіхом, який подається в охолодженому вигляді. Не пошкодуєте!

Подивіться, як приготувати пиріг з бразильським горіхом, оригінальний пиріг без тіста. Це досить легкий десерт, який можна подати гостям до чаю або побалувати їм свою другу половнку на День всіх влюбденних. Ідеальне поєднання насиченого смаку разільского горіха і ніжною білкової начинки.

Пробуйте на злоровье.

  • Бразильський горіх - 1, 5 склянки
  • Цукор - 0, 25 склянки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Розчинна кава - 1 Ст. Ложка
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • MARSHMALLOW - 16 штук
  • Мигдальний екстракт - 0, 25 чайних ложки
  • Шоколадна крихта - 0, 25 склянки
пиріг з бразильським горіхом - фото крок 1
Насамперед приготуйте основу з горіхів.
Горіхи подрібнити в блендері.
пиріг з бразильським горіхом - фото крок 2
Додайте сіль і цукор, перемішайте.
пиріг з бразильським горіхом - фото крок 3
Яєчний білок збийте до білого. Додайте до горіхової суміші.
пиріг з бразильським горіхом - фото крок 4
Розігрійте духовку до 190 З.
Форму для випічки змастіть вершковим маслом і викладіть горіхову масу, вдавлюючи в форму, щоб утворився рівний шар.
Надішліть випікатися на 12-15 хвилин.
пиріг з бразильським горіхом - фото крок 5
Тим часом в сотейнику змішайте молоко, MARSHMALLOW, розчинна кава. Розмішайте, потім додайте яєчний жовток, заважайте до однорідності і легкого загустіння.
пиріг з бразильським горіхом - фото крок 6
Готову масу остудіть і додайте збиті вершки, а також мигдальний екстракт. Отриману збиту масу рівномірно викладіть на горіхову основу, яка спекла і охолола.
пиріг з бразильським горіхом - фото крок 7
Розтопіть шоколадну крихту (раджу додати ложку молока) і полийте на білу масу. Проведіть зубочисткою по колу або від центру до країв, щоб вийшов візерунок (можете і хаотично все розмішати).
пиріг з бразильським горіхом - фото крок 8
Надішліть пиріг в холодильник до повного застигання (годин на 8). Можна в морозилку відправити для прискорення процесу.

Схожі рецепти