Пиріг «Невський»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви задумалися над тим, яким десертом побалувати себе і своїх близьких серед тижня, вибирайте пиріг «Невський». Цей варіант випічки вам напевно дуже сподобається, так як простий і смачний!
Цей прекрасний рецепт, як приготувати торт «Невський», легко втілити в домашніх умовах. Самі звичайні інгредієнти, використовувані в рецепті, перетворюються в легкий і ніжний десерт з ароматною пропиткою і смачним кремом. У цьому рецепті не використовується опара, так як застосовуються сухі дріжджі. Тому часу на підготовку тесту йде значно менше. Якщо ви воліє вершкове масло маргарину, то воно буде дуже доречно в цій випічці.
- Борошно - 3, 5 кілограма
- Цукор - 1970 грам (для крему 1030)
- Маргарин - 816 грам
- Куряче яйце - 15 штук
- Ванільна пудра - 24 грам (для крему - 9 м)
- Сіль - 10 грам
- Вода - 2840 грам
- Дріжджі - 170 грам
- Коньяк - 100 грам
- Есенція роязик - 4 грами
- Цукрова пудра - 740 грам (для крему - 290 м)
- Вершкове масло - 830 грам
- Молоко згущене - 340 грам
1. Просійте разом з сіллю борошно, всипте ванільну пудру. У теплій воді розчинити дріжджі. Злегка збийте цукор з яйцями.
2. З'єднайте компоненти і додайте м'який маргарин.
3. Вимісити тісто. Не робіть його тугим.
4. У миску викладіть тісто, накрийте його, дайте йому підійти до збільшення вдвічі. Розділіть тісто на рівну кількість шматочків і скачайте з них кульки. Дати їм 20 хвилин відстоятися, щоб знову підійти. Кожен тортик оберніть шматком пергаментного паперу. Скріпіть папір степлером для збереження форми. Поверхня торта змастіть гарячою водою.
5. Випікайте, дотримуючись наступний температурний режим: 190 - 200 градусів протягом 25 - 30 хвилин. Випечені пироги охолоджують і розрізають по горизонталі на два частини.
6. Нижній корж просочіть цукровим сиропом, приготованим з додаванням вина. Зверху покладіть шар вершкового крему (для його приготування збийте м'яке масло разом з ванільною та цукровою пудрою. З'єднайте зі згущеним молоком і додайте трохи вина). Тепер на крем покладіть другий коржик (зрізом вниз). Кожен готовий пиріг-тортик посипте цукровою пудрою.