Пиріг Берек
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне турецьке блюдо, яке відмінно зарекомендувало себе в нашій країні. Рекомендую всім приготувати берек в домашніх умовах, вам сподобається!
Готується берек в домашніх умовах дуже швидко і випікається всього сорок хвилин. Спробуйте його приготувати і, безсумнівно, ваші старання по достоїнству оцінять.
- Лаваш - 3 штуки
- Фарш - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Яйце - 1 штука (для змащення берека)
- Помідори - 3 штуки
- Фета - 120 грам
- Зелень - 3 щіпки
- Рослинна олія - 30 грам
1. Я беру великий лаваш (готовий). По бажанню, можна зробити самим.
2. Готовий фарш обсмажую з цибулею. Тим часом фету змішую із зеленню і ріжу окремо помідори. Зверніть увагу, що лаваш слід змастити олією, перш ніж викладати на нього начинку.
2. Фарш слід обсмажити з цибулею. Також поперчіть і посоліть за смаком.
3. Викладіть лаваш на велику круглу форму, потім начините його: відразу помідори, потім фарш і зверху фету з зеленню. Потім закрийте верх краями лаваша.
4. Випікається берек не більше сорока хвилин до рум'яної скоринки. Дайте йому трохи охолонути і можете нарізати порційно.