Рецепт Пиріг Берек фото

Пиріг Берек
(покроковий рецепт з фото)

Турецька кухня
Тісто
На обід
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Традиційне турецьке блюдо, яке відмінно зарекомендувало себе в нашій країні. Рекомендую всім приготувати берек в домашніх умовах, вам сподобається!

Опис приготування:

Готується берек в домашніх умовах дуже швидко і випікається всього сорок хвилин. Спробуйте його приготувати і, безсумнівно, ваші старання по достоїнству оцінять.

  • Лаваш - 3 штуки
  • Фарш - 500 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Яйце - 1 штука (для змащення берека)
  • Помідори - 3 штуки
  • Фета - 120 грам
  • Зелень - 3 щіпки
  • Рослинна олія - 30 грам
стаття - фото крок 1
1. Я беру великий лаваш (готовий). По бажанню, можна зробити самим.
стаття - фото крок 2
2. Готовий фарш обсмажую з цибулею. Тим часом фету змішую із зеленню і ріжу окремо помідори. Зверніть увагу, що лаваш слід змастити олією, перш ніж викладати на нього начинку.
стаття - фото крок 3
2. Фарш слід обсмажити з цибулею. Також поперчіть і посоліть за смаком.
стаття - фото крок 4
3. Викладіть лаваш на велику круглу форму, потім начините його: відразу помідори, потім фарш і зверху фету з зеленню. Потім закрийте верх краями лаваша.
стаття - фото крок 5
4. Випікається берек не більше сорока хвилин до рум'яної скоринки. Дайте йому трохи охолонути і можете нарізати порційно.

Схожі рецепти