Підосичники в духовці
(покроковий рецепт з фото)
На приготування цієї страви витрачається зовсім мало часу і сил, а виходить дуже-дуже смачне грибну страву. При цьому, всі корисні властивості красноголовців не втрачаються.
При приготуванні цієї страви раджу використовувати свіжі підосичники. Готувати гриби не рекомендується в алюмінієвому посуді, в результаті цього гриби можуть поміняють колір і в них зменшиться кількість вітамінів, з'явиться неприємний присмак. Найкраще для цього підійде посуд зі скла або нержавіючої сталі.
- Підосичники - 1 кілограм
- Сир твердий - 100 грам
- Часник - 3 зубчики
- Зелень - 1 штука (я брала пучок петрушки)
- Рослинна мало - 2 Ст. Ложки
- Червоний болгарський перець - 1 штука
- Сіль - За смаком
1. Спершу добре промийте підосичники в холодній проточній воді. Потім їх слід викласти цілими (якщо є великі, розрізати навпіл) на деко, попередньо змащений олією.
2. У ступці розтерти перець, часник, сіль і зелень, а отриману суміш викладіть на гриби. Замість ступки зелень з часником і перцем можна подрібнити в блендері (в цьому випадку сіль не додавати).
3. Зверху посипте тертим сиром. Виставте духовку на 220 ° C і випікайте хвилин 20.
4. Витягніть блюдо з духовки. І можете подавати на стіл. Смачного!