Рецепт Підосичники в духовці фото

Підосичники в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Підосичники
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

На приготування цієї страви витрачається зовсім мало часу і сил, а виходить дуже-дуже смачне грибну страву. При цьому, всі корисні властивості красноголовців не втрачаються.

Опис приготування:

При приготуванні цієї страви раджу використовувати свіжі підосичники. Готувати гриби не рекомендується в алюмінієвому посуді, в результаті цього гриби можуть поміняють колір і в них зменшиться кількість вітамінів, з'явиться неприємний присмак. Найкраще для цього підійде посуд зі скла або нержавіючої сталі.

  • Підосичники - 1 кілограм
  • Сир твердий - 100 грам
  • Часник - 3 зубчики
  • Зелень - 1 штука (я брала пучок петрушки)
  • Рослинна мало - 2 Ст. Ложки
  • Червоний болгарський перець - 1 штука
  • Сіль - За смаком
підосичники в духовці - фото крок 1
1. Спершу добре промийте підосичники в холодній проточній воді. Потім їх слід викласти цілими (якщо є великі, розрізати навпіл) на деко, попередньо змащений олією.
підосичники в духовці - фото крок 2
2. У ступці розтерти перець, часник, сіль і зелень, а отриману суміш викладіть на гриби. Замість ступки зелень з часником і перцем можна подрібнити в блендері (в цьому випадку сіль не додавати).
підосичники в духовці - фото крок 3
3. Зверху посипте тертим сиром. Виставте духовку на 220 ° C і випікайте хвилин 20.
підосичники в духовці - фото крок 4
4. Витягніть блюдо з духовки. І можете подавати на стіл. Смачного!

Схожі рецепти