Піца в мікрохвильовці з грилем
(покроковий рецепт з фото)
Це італійське блюдо дуже полюбилося у нас в країні, і звичайно ж, кожна господиня бажає знати, як приготувати піцу в мікрохвильовці з грилем, якщо немає можливості використовувати духовку. Спробуйте!
Якщо ви давно задавалися питанням, як приготувати справжню італійську піцу в мікрохвильовці з грилем, то вам явно сподобається цей рецепт - адже справжня піца робиться без заморожених заготовок і купи несумісних інгредієнтів, як це наш народ любить робити Тому давайте-но спробуємо приготувати піцу в мікрохвильовці!
1. Тісто для піци готується легко - в одній мисці змішуємо яйце, борошно, воду, пакетик дріжджів, олія (я беру оливкова зазвичай), а також сіль і цукор. Я також додавала прямо в тісто розмарин і базилік, - щоб уже напевно було по-італійськи
2. Ретельно перемішуємо тісто, накриваємо чимось, і залишаємо приблизно на годину, щоб тісто підійшло. За цей час ви якраз можете підготувати креветки по вашу смаку - замаринувати, або відварити.
3. Тепер витягнемо прозоре кругле блюдо з мікрохвильовки, і обсипаємо злегка його борошном, після чого формуємо з тіста нашу корж для піци, змащуємо кетчупом, і - в мікрохвильовку на 10 хвилин при потужності в 600 В., при цьому не забуваємо про грилі, його теж включимо, адже це важливо для нашого рецепта приготування піци в мікрохвильовці з грилем
4. По закінченні цього часу, перевіримо тісто, викладаємо наші готові креветки і маслини, злегка вдавлюючи їх в тісто. Добре посипаємо всю цю красу твердим сиром і улюбленими спеціями, і назад відправимо в мікрохвильовку на пару хвилин, поки сир не розплавиться повністю.
5. Залишимо піцу в виключеною мікрохвильовці ще на 5 хвилин (щоб не було спокуси з'їсти її всю гарячої і обпалити собі язик :)), а потім дістаємо, і ріжемо на порційний шматки.
Звичайно ж, якщо вам не подобається цей класичний рецепт піци в мікрохвильовці з грилем через морепродуктів, можете вибрати начинку за своїм смаком, адже головне в піці, - тісто, а воно за цим рецептом виходить просто сверхкачественние А вже начинку можете змінювати на свій смак - додавайте ковбасу, овочі, шинку, курку, що завгодно. Хай щастить!
- Борошно - 300 грам
- Вода - 1/2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Дріжджі - 10 грам
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Креветки - 200 грам
- Маслини без кісточок - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
1. Тісто для піци готується легко - в одній мисці змішуємо яйце, борошно, воду, пакетик дріжджів, олія (я беру оливкова зазвичай), а також сіль і цукор. Я також додавала прямо в тісто розмарин і базилік, - щоб уже напевно було по-італійськи
2. Ретельно перемішуємо тісто, накриваємо чимось, і залишаємо приблизно на годину, щоб тісто підійшло. За цей час ви якраз можете підготувати креветки по вашу смаку - замаринувати, або відварити.
3. Тепер витягнемо прозоре кругле блюдо з мікрохвильовки, і обсипаємо злегка його борошном, після чого формуємо з тіста нашу корж для піци, змащуємо кетчупом, і - в мікрохвильовку на 10 хвилин при потужності в 600 В., при цьому не забуваємо про грилі, його теж включимо, адже це важливо для нашого рецепта приготування піци в мікрохвильовці з грилем
4. По закінченні цього часу, перевіримо тісто, викладаємо наші готові креветки і маслини, злегка вдавлюючи їх в тісто. Добре посипаємо всю цю красу твердим сиром і улюбленими спеціями, і назад відправимо в мікрохвильовку на пару хвилин, поки сир не розплавиться повністю.
5. Залишимо піцу в виключеною мікрохвильовці ще на 5 хвилин (щоб не було спокуси з'їсти її всю гарячої і обпалити собі язик :)), а потім дістаємо, і ріжемо на порційний шматки.
Звичайно ж, якщо вам не подобається цей класичний рецепт піци в мікрохвильовці з грилем через морепродуктів, можете вибрати начинку за своїм смаком, адже головне в піці, - тісто, а воно за цим рецептом виходить просто сверхкачественние А вже начинку можете змінювати на свій смак - додавайте ковбасу, овочі, шинку, курку, що завгодно. Хай щастить!