Піца в хлібопічці
(покроковий рецепт з фото)
Новий рецепт приготування піци в хлібопічці дозволить господині заощадити свій особистий час. Піца готується практично самостійно. Роль кухаря зводиться до простої завантаженні інгредієнтів.
Дивіться легкий рецепт, як приготувати піцу в хлібопічці. Висока якість замісу є гарантією пишного і повітряного тіста. У жінки багато обов'язків і справ в сім'ї, щоб витрачати свій дорогоцінний час, якого і так завжди не вистачає, на приготування дріжджового тіста. Запропонований рецепт стане згодом вашим улюбленим і фірязикам. Тепер для того, щоб усіма улюблена піца прикрасила стіл, від господині потрібно тільки завантажити інгредієнти.
- Вода - 250 мілілітрів
- Борошно - 3 склянки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Дріжджі - 1, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Гриби печериці - 100 грам
- Маслини - 100 грам
- Помідори - 100 грам
1. Перед тим, як приготувати піцу в хлібопічці, на дно ємності налийте рослинне масло. Потім додайте туди воду.
2. У хлібопічку всипте півтори чайні ложки цукру. Насипте сіль.
3. Просійте борошно через сито, це допоможе їй насититися киснем. Насипте в ємність борошно, зверху покладіть сухі дріжджі. Постарайтеся, щоб дріжджі не потрапили на воду або сіль.
4. Покладіть ложечку орегано. Приправу можна додати перед тим, як хлібопічка почне останнім заміс, після сигналу.
5. Залиште хлібопічку в режимі вимішування тесту на півтори години, вона все зробить за вас.
6. Приготуйте начинку для піци. Печериці, маслини і томати поріжте, змішайте з майонезом. Покладіть зверху пласта дріжджового тіста. Випікайте піцу при температурі 180 градусів до готовності.