Піца по-німецьки
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Піцу люблять у всьому світі і в кожній країні адаптують її рецепт під свої смаки. Я пропоную приготувати піцу"по-швабськи" , її печуть в Німеччині, в регіоні Баден-Вюртемберг.
Опис приготування:
Піца по-німецьки готується дуже просто. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям до рецептом і готуйте із задоволенням. Впевнена, що ця піца вас не розчарує і стане улюбленою!
- Борошно - 250 грам
- Вода - 175 мілілітрів
- Сіль - 2-3 Щепоток
- Цукровий пісок - 1 щіпка
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Дріжджі - 5 грам (свіжі, пресовані)
- Картопля - 2-3 штук
- Часник - 1 зубчик
- Бекон - 100-150 грам (або шинка)
- Базилік - 2-3 Щепоток (сухий)
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Сир - 100-125 грам
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Крем - 125 грам (більше 22% жирності )
Підготуйте необхідні інгредієнти.
У теплу воду додайте сіль, цукор, дріжджі і пару столових ложок оливкової олії.
Просійте борошно.
Замісити тісто і накрийте плівкою, дайте йому расстояться 1, 5-2 годину.
У процесі вистоювання тіста, з інтервалом в 30-40 хвилин, зробіть дві обминання, методом"розтягування і складання" .
Готове тісто має виглядати пишним і добре збільшитися в розмірах.
Поки тісто на расстойке, займіться начинкою. Натріть на тертці сир, залиште трохи тертого сиру щоб присипати піцу зверху перед випічкою.
У сир додайте сметану.
Додайте щіпку мускатного горіха.
Натріть часточку часнику і все перемішайте. Це буде основа піци, крем-соус.
Наріжте кубиком картоплю і відваріть її в ситечку.
Після злийте воду.
Обсмажте цибулю на сковороді на суміші рослинного і вершкового масла.
Поріжте дрібно бекон, шинку або ковбасу.
Готове тісто розділити на дві частини і подкатайте в кулю.
Розгортати тісто для піци по-німецьки слід в овал.
Обидві заготовки тіста для піци укладіть на лист для випічки.
Нанесіть на тісто вершковий крем-соус і розрівняйте по всій поверхні рівним шаром.
Викладіть відварну картоплю.
На картопля викладіть обсмажену цибулю.
На цибулю покладіть м'ясну нарізку, зверху присипте трохи сиром, базиліком і збризніть оливковим маслом.
Випікайте піцу в духовці при температурі 180-200 градусів 25-30 хвилин.
Піца готова. Подавайте до столу гарячою. Смачного!